Total Pageviews

7 March 2014

Meeting Majlis Makan Malam Jubli Emas SMKC

Meeting ptg empat setengah
Memang lar buat hati resah
Bila la meeting nak sudah
Rushing ambik anak dari sekolah

Hari ni meeting first time dgn AJK PIBG sesi 2014 /15 yg baru. Mmg sgt energetic  dan respon yg sgt bagus ..aktif dlm meeting. Berada dlm board PIBG ni selama 14 tahun mcm yg sy pernah luahkn dlm entri blog sblm ni iaitu semua muka AJK PIBG silih tukar ganti yg tak bertukar hanyalah muka kaunselor je..sayala tuu..huhu. Hari ni topik yg penting ttg majlis makan malam amal pibg yg sepatutnya diadakan pada Mei tapi tak boleh nak jual tiket lagi asyik discuss harga tiket je sampai meeting ke 4 pun harga tiket masih dibahaskan. Camne la saya nak start menjual ni. At last dapat decide jualan kerusi untuk alumni dan guru ialah RM 100. Bagi ibu bapa RM 50. Orait nak bagi lagi ramai ibu bapa datang memeriahkan majlis maka harga tiket dikurangkan untuk ibu bapa. Now start strategi..jualan tiket untuk alumni bagi kerja antara AJK iaitu En Halim utk target alumni 60an 70an, saya target alumni 80an dan 90an, Cikgu Afiqah target alumni 2000 -2006.Cikgu Farah target alumni 2007 - 2013. Cikgu Rozi dah sarat mengandung so bagi dia tolong kami contact org org tertentu je. Kami target 200 kerusi untuk dijual kpd alumni.
Go!Go!Go...draf pelan strategik minggu ni.

No comments: