BAHAN UBK

SENARAI MUAT TURUN
SILA KLIK PADA SENARAI BAHAN DI BAWAH

1)PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING

BUKU PERKHIDMATAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING DI SEKOLAH
FAIL MEJA GURU KAUNSELING
FORMAT PENULISAN KAJIAN TINDAKAN BnK
FORMAT FAIL PPB 
INSTRUMEN PEMANTAUAN PERLUASAN PIBK
 Instrumen Pemantauan PIBK
LPBK 2015: Tapak Pelaporan Perkhidmatan Kaunseling:
MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL GURU KAUNSELING
PANDUAN PENGURUSAN MENANGANI HISTERIA
PERLAKSANAAN PROGRAM GURU PENYAYANG
PROSES MENJALANKAN KAJIAN TINDAKAN
PSIKOMETRIK: INVENTORI MINAT KERJAYA (BERGAMBAR)
Inventori Minat Kerjaya Versi BM dan Bahasa Cina
Instrumen Pentaksiran Psikometrik
Tafsiran Skor Inventori Minat Kejaya
SLAID INTERVENSI PSIKOMETRIK SEKOLAH MENENGAH
SLAID PSIKOMETRIK INVENTORI KECERDASAN PELBAGAI

TAKLIMAT PENGURUSAN PERKHIDMATAN B&K 2015
TAKLIMAT PERLAKSANAAN PSIKOMETRIK 201 
SOAL SELIDIK KENDIRI MURID VERSI BM DAN BAHASA CINA


2) PSIKOSOSIAL & KESEJAHTERAAN MENTAL
Power point
BENGKEL MINDA SIHAT MENANGANI STRESS
FORMAT LAPORAN ANALISA MINDA SIHAT
Intervensi Jenayah Seksual Kanak Kanak Dalam Talian
PERSEDIAAN KE SEKOLAH MENENGAH

PEMIKIRAN POSITIF
PROGRAM MINDA SIHAT - GAYA DAYA TINDAK IDEAL
PUNCA STRES DAN MENANGANI STRES REMAJA


Power Point Ceramah Program Minda Sihat Kaunselor Zon Pudu


LAPORAN DATA MINDA SIHAT KE PPD
UJIAN DASS
UJIAN GAYA DAYA TINDAK

3)PROGRAM PENDIDIKAN PENCEGAHAN DADAH
POWER POINT BERHENTI MEROKOK







4) AKADEMIK DAN KERJAYA
Power point
VISI KERJAYA PELAJAR TING 3 
Perancangan Kerjaya Dari Ting 1 Hingga Ting 5
Slaid Psikometrik

5) KONVENSYEN AMALAN TERBAIK PERKHIDMATAN KAUNSELING
    KEBANGSAAN
    Program Cakna Kasih : SK Setiawangsa, KL
    Buku Inspirasiku: SMKA Sharifah Rodziah, Telok Mas, Melaka
    Career Information Centre: SMK Jalan 3, Bandar Baru Bangi, Selangor
    Inovasi Studio Art Therapy: SK Lereh Melaka
    One Stop Centre: SMK Tenghilan, Tuaran, Sabah
    Program Token Nilai Penyayang:SK Simpang 4, Perlis
    Relaksasi Minda : SJKC Li Chi, Segamat, Johor


6) AMALAN TERBAIK PROGRAM DISIPLIN PERINGKAT KEBANGSAAN
SMK Seri Lalang, Kluang, Johor : Briged Responsif (Briged Resque Ponteng Sifar)
SMK RLKT Rasah, Sg Siput (U), Perak: Briged Komuniti
SMK Kepong Baru, KL: Program Penghantaran SMS
SMK di Johor: Kempen Mengharap Disayang
SMK Agama, Puterajaya: Inovasi X Time 2 Pergerakan Murid Tepat Pada Masa Yang
                  Ditetapkan
SMK Sultanah Bahiyah, Kedah: Program Bina Insan Mutiara Hati
SMK Taman Tuanku Jaafar, Negeri Sembilan: Model Menggilap Sahsiah Terpuji
SK Jasin, Melaka Program Laluan Selamat





7) LAIN - LAIN
Power point



Program SUIT
PROJEK RINTIS PdP ABAD KE 21
FLYING SKUAD MENANGANI HISTERIA

8) MODUL
Modul Pembimbing Rakan Sebaya
MODUL MINDA SIHAT 2015
Manual Pencegahan Gangguan Seksual Dan Kesihatan Mental
Modul Kaunseling Berfokus
SLAID KAUNSELING BERFOKUS 
Modul Relief Kelas Peralihan
Modul Relief Murid Tingkatan 1
Modul Murid Relief Tingkatan 2
Modul Relief Kelas Tingkatan Enam
Modul Relief Kelas Ting 5
Modul Relief Kelas Ting 4
Modul Relief Kelas Ting 3


9) SEMINAR PENGAJIAN TINGGI
Bahagian Pengurusan Kemasukan Pelajar Ke IPT: Tarikh Kemasukan 2016
Perancangan Kerjaya Dari Ting 1 Hingga Ting 5
MQR : Malaysian Qualification Register : Kursus Yang Berkualti
Pengkreditan Pembelajaran Berdasarkan Pengalaman Terdahulu: APEL
TVET: Technical Vocational Education Training
Modul Pemilihan Ke IPT

150 comments

assalamualaikom. terima kasih, saya mohon kebenaran mengambil bahan dari blogpuan teria kasih.

assalamualaikum, persembahan powerpoint yang sangat menarik. saya mohon kebenaran untuk mengambil bahan dari blog pun, terima kasih.

Terima kasih memanfaatkan power point yg ada

Saya pun yerrr puan... Nak mintak bahan puan ni jugak.

SALAM PUAN NORHAIZA...TAHNIAH ATAS KECEMERLANGAN PUAN DAN RAKAN-RAKAN KAUNSELOR ...SYA MOHON IZIN DOWNLOAD BAHAN2 PUAN YE..TQVM..SEMOGA ALLAH JUA YANG MEMBALAS USAHA PUAN INI...

Terima kasih. Sila ambil bahan yg bermanfaat dan semoga kita sama sama memanfaatkan untuk perkhidmatan kaunseling di sekolah

Assalamulaikum Puan Norhaiza, saya mohon untuk mengambil bahan yang sangat beguna dan bermanfaat dari blog ini untuk panduan saya memajukan diri dan unit kaunseling sekolah saya. Mudah-mudahan Puan akan terus CEMERLANG dan dimurahkan REZEKI sentiasa.

Alhamdulillah dan terima kasih atas doa anda :)
Semoga anda juga cemerlang dan dimurahkan rezeki

Cikgu Yusrina delete January 02, 2016

Assalamualaikum pn nurhaiza, saya mohon share bahan yang puan kongsikan untuk membantu pengurusan unit bimbingan dan kaunseling di sekolah saya. Semoga semua urusan yang akan digunakan dengan menggunakan bahan puan, akan mengalir pahala kebaikan untuk puan dan semoga urusan puan sentiasa dipermudakan sebagaimana puan membantu mempermudahkan urusan orang lain...

Terima kasih cikgu yusrina. Semoga ia bermanfaat. Dan kita sama sama cemerlang :)

ASSALAMUALAIKUM CIKGU HAIZA..
Mohon share bahan2 dari puan..
Semoga Allah sentiasa Rahmati cikgu...
jazakillah khayral jaza'...

-fatimah, smk menjalara-

salam perkenalan...

Sila gunakan bahan ini dan semoga bermanfaat untuk anda. salam perkenalan juga buat anda :)

assalamualaikum puan Haiza
terima kasih atas perkongsian bahan-bahan ikaunseling yang sangat-sangat membantu.saya mohon share bahan-bahan ini ye
terima kasih

Assalamualaikum...Puan Nurhaiza...terima kasih atas perkongsian bahan2 kaunseling yg sangat baik dan sangat membantu.. saya mohon untuk share bahan2 tersebut...semoga Puan terus cemerlang..In sha Allah...
Terima kasih..

Sama sama. Sila gunakan. Terima kasih memanfaatkannya

assalamualaikum puan nurhaiza..minta izin guna/download inventori yang disediakan dalam blog puan..terima kasih puan.

salam puan , mohon izin guna bahan ya. tq

assalamualaikum. Saya mohon untuk guna bahan puan yang banyak manfaatnya. Besarnya jasa puan ke atas para pendidik dan anak bangsa.Semoga Allah merahmati puan sekeluarga. terima kasih.

Terima kasih atas doa anda. Saya sangat menghargainya.

Assalamualaikum.. Tahniah atas kesungguhan penyediaaan bahan berguna dalam blog ni...mohon share ye...
Semoga berjaya dalam Amalan Terbaik dan Pengurusan kaunseling peringkat Kebangsaan..jumpa di IAB nanti...Drp : Zurina ..SMK.Kubang Bemban, Pasir Mas, Kelantan..

Salam dan hi rakan seperjuanganπŸ˜€. Silakan share semoga berguna. Tahniah top 5 amalan terbaik kebangsaan. Jumpa di IABπŸ˜πŸ˜€πŸ˜

Assalamualaikum pn/Cik Nurhaiza Che Mat
Sekalung tahniah atas inisiatif dan usaha share pelbagai info. Mohon izin utk jdkan info sbg guideline.

Tqvm.

Maznah Hassan
Pegawai Psikologi
Cawangan Jenayah Seksual

Salam.

Terima kasih dan saya mohon bantuan jika ada kes murid berkaitan dgn jenayah seksual untuk saya pm anda mendapatkan pandangan.

Salam.

Terima kasih dan saya mohon bantuan jika ada kes murid berkaitan dgn jenayah seksual untuk saya pm anda mendapatkan pandangan.

assalamualaikum cikgu.

saya sedang mencari inventori kematangan kerjaya untuk tujuan kajian ilmiah. mohon cikgu tolong kongsi kepada saya.

Mohd Nazir, UUM MSc Kaunseling.

Boleh. Sila nyatakan email anda. Saya belum upload di blog

Assalamualaikum...tahniah atas begitu banyak bahan bnk yang bermanfaat.mohon izin mengambil bahan. semoga terus berjaya di dunia dan akhirat.

Siti nazirah@nad asis delete November 17, 2016

Salam k.haiza, rase bersyukur sangat jumoa akak.. terima kasih banyak2 atas tunjuk ajar dalam blog ni, sangat membantu guru baru seperti sy

Assalamualaikum...Ckg Haiza sy minta izin mengambil bahan. semoga terus berjaya di dunia dan akhirat. Perkara yang disampaikan sangat-sangat membantu sy. Hanya Allah yang mampu membalasnya

Salam

Terima kasih siti nazirah. Semoga kamu boleh membimbing kawan kawan baru kamu pula

Salam che lin

Terima kasih atas doa doa . Aamin

Assalamualaikum , mohon izin utk berkongsi bahan yg ada di dalam blog ini. Tahniah sungguh cemerlang tugasan cikgu.

Salam
Terima kasih dan gunalah bagan dlm ni. Semoga.bermanfaat

Salam sejahtera Puan Nurhaiza,
Tahniah dan syabas atas tugasan puan yang sangat cemerlang.Terima kasih atas perkongsian segala bahan dan info di dalam blok ini. Thanks a lot !
Semoga puan sentiasa sihat dan diberkati Tuhan.

Terima kasih. Semoga kerjaya anda juga di tahap yg cemerlang.

Assalamualaikum Pn Norhaiza
Alhamdulillah. Bahan dan maklumat yg Puan kongsikan sangat-sangat bermanfaat bagi kami. Semoga Puan Norhaiza dapat keberkatan dan ilmu yang bermanfaat ini menjadi amal jariah .Thanks a lot

Terima kasih atas doa anda. Semoga kita bersama sama memanfaatkan bahan.

tahniah cgu haiza...blog sgt sgt bermanfaat, semoga terus berkarya and keep sharing. TQ

Terima kasih. Semoga bermanfaat untuk pengguna

assalamualaikum cikgu haiza. terima kasih wujudkan blog ini. sangat membantu saya yang sedang menjalani latihan praktikal. saya minta kebenaran untuk gunakan bahan2 yang disedikan cikgu haiza ni ya. doakan saya mampu dan kuat.

asslmkm cikgu haiza, izin saya share bahan-bahan dan informasi dari blog cikgu..sangat membantu sya dalam memberi idea dan pengetahuan. terima kasih

Salam Suhaila
Ya anda boleh gunakan bahan dlm blog saya dan semoga dapat menjalani latihan praktikal dgn baik. Lalui praktikal seolah olah andasedang bekerja dan jgn segan bertanya agar apabila anda melangkah ke alam pekerjaan, anda sudah bersedia :)

Salam Ara
Sila gunakan. Ada juga bahan dari entri blog yg hanya boleh diperolehi jika anda download dari entri tajuk blog tersebut.

halalkn ilmu yang diambil

Assalamualaikum kak iza..ingat lag tak saya..junior akak masa kt UPMT dulu..sy batch 1998-2001..akak saya mohon share bahan2 yg ada kt sini ye..

mohon izin mendapatkan bahan Puan.info yang sangat berguna dan teratur.terima kasih atas perkongsian

ASSALAMUALAIKUM PUAN...MOHON KEBENARAN SY MENGGUNAKAN BAHAN PUAN. cikgu wan smkpu1

Salam junior
Tiada nama dinyatakan..in sha Allah ingat jika ada nama dan gambarnya hihi. Ye sila ambil untuk dimanfaatkn kpd yg memerlukan.

Kepada yg tidak bernama dan en wan , saya izinkan bahan saya dikongsi dan terima kasih krn memohon izin menggunakan bahan bahan saya. Semoga ilmu lebih diberkati

tq sgt2 kak eja...blog kak eja sgt2 membantu...apapun tq for everything...salam buat abg bulat..opss...
semoga kak eja sekeluarga sentiasa dirahmati Allah

Sama sama Ana. Semoga Ana sekeluarga juga dirahmatiNya menyebarkan ilmu kaunseling buat yg memerlukan 😊😊

Assalamulaikum Puan Norhaiza, saya mohon untuk mengambil bahan yang sangat beguna dan bermanfaat dari blog ini untuk panduan saya memajukan diri dan unit kaunseling sekolah saya. Mudah-mudahan Puan akan terus CEMERLANG dan dimurahkan REZEKI sentiasa.

Saya izinkan. Semoga kita sama sama cemerlang 😊

Jutaan Terima kasih diatas perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat.Semoga Allah merahmati Puan.

Salam Nur Husna. Terima kasih di atas ucapan dan doa. Semoga Allah mwrahmati kamu juga.

Salam Pn Haiza ...saya adalah gbksr lantikan sekolah..saya tidak ada pengetahuan langsung dlm bidang ini dan saya minta jasa baik pn haiza membimbing saya terutamanya dlm pengurusan fail kaunseling dan pengendalian kaunseling d sekolah...terima kasih

Salam Sarifah
Kamu boleh refer entri blog saya bertajuk sistem fail bimbingan dan kaunseling sekolah. Di blog saya ini ada label berkaitan dgn program wajib kaunseling atau sahsiah, disiplin, psikososial dan kerjaya serta pengurusan dan psikometrik. Apabila anda klik di label tersebut ada panduan program. Namun jika masih ada kemusykilan boleh email saya di nurhaiza.gksmkcheras@gmail.com

Assalamualaikum Kak Haiza...saya mohon keizinan untuk share bahan2 dan info berguna dr blog akak..sangat teruja bila membaca maklumat dr blog ni. semoga kak haiza sentiasa ceria dan kehidupan diberkati Allah swt. Kirim salam kepada Zie..kami sama2 posting ke Sarawak dulu

Assalamulaikum Puan Norhaiza, saya mohon untuk mengambil bahan yang sangat beguna dan bermanfaat dari blog ini untuk panduan saya memajukan diri dan unit kaunseling sekolah saya. Mudah-mudahan Puan akan terus CEMERLANG dan dimurahkan REZEKI sentiasa.dr Mohd Ashraf Zakaria (SMK Bukhary)

Salam Nor Hartini
In sha Allah saya sampaikan salam kpd Rozi. Terima kasih atas doa anda. Semoga kita bersama diberkatiNya

Salam Ashraf
Terima kasih atas doa anda. Semoga kita bersama menyebarkan dan mengamalkan ilmu yg bermanfaat.

SANGAT BERMANFAAT. BELOM DIBUKA TAPI MELIHATKAN BAHAN2NYA MMG SANGAT2 SAYA PERLUKAN. SAYA BARU MEMULAKAN TUGAS SEMULA SLPS BERCUTI PANJANG. BAHAN2 PUAN INI , SEMOAGA DAPAT MEMBANTU SAYA MENJALANKAN TUGAS PERKHIDMATAN UBKDENGAN JAYANYA. TERIMA KASIH YE ATAS PERKONGSIAN. SEMOGA MENDAPAT GANJARAN DI SISI ALLAH. AMIN.

Salam Kalam Ilham
Terima kasih atas doa anda. Aamin. Semoga percutian panjang anda tidak melemahkan motivasi dan selamat kembali bertugas dgn keseronokan sbg gbk.

salam cikgu nurhaiza
saya mohon mengambil beberapa contoh bahan untuk dijadikan panduan dan rujukan dalam menyediakan beberapa tugasan berkaitan pengurusan B&K dan bahan2 kerja yg cikgu kongsikan
blog yg sangat bermanfaat...syukran jazilan.semoga sentiasa cemerlang dan dilimpahi ganjaran daripada ilmu yang bermanfaat.aamiin
sy gbk daerah tangkak, pada 2016 kami ada datang penanda aras kat sekolah cikgu...bnyk dpt info
tak dilupakan mkn tengahari sodappp.bertambah.hehe

Selamat pagi puan.. mohon mengambil beberapa bahan untuk dijadikan panduan dan rujukan dalam pengurusan BNK di sekolah saya. Terima kasih puan. Semoga terus cemerlang puan.

assalamualaikum...blog yang sgt membantu dan memberi manfaat..mohon untuk sy mengambil n menggunakan bahan puan ye...terima kasih byk2

Terima kasih En Ali Mamat atas doa anda. Semoga anda juga dipermudahkan urusan dalam menjlnkan tanggungjawab gbk ini. Saya ingat lagi trip rombongan Kak Ropi kan😊

bahan cikgu banyak membantu saya..terima kasih banyak diatas perkongsian..semoga terus cemerlang cikgu...

Assalamualaikum Cikgu, mohon ambil beberapa bahan cara penulisan evidens skpmg2 yang betul. Terima kasih banyak membantu...moga dirahmati

Waalaikummussalam
Saya izinkan. Terima kasih kerana memohon izin terlebih dahulu. Semoga lebih diberkati.

Salam Aisyah
Sama sama. Semoga kamu juga dirahmatiNya

assalammualaikum puan . saya mohon untuk berkongsi bahan puan dengan pelajar saya. info yang sgt bermanfaat dan semoga puan maju jaya. terima kasih.

Salam Azreen
Sila manfaatkan semoga mendapat manfaat

assalamualaikum puan,sy mohon share bahan ye. trima kasih byk2.moga puan dirahmati selalu

Salam puan,mohon share bahan ye.terima kasih byk@.moga puan dirahmati selalu

Salam. Terima kasih. Semoga anda juga dirahmatiNya.

Assalam puan... Sy mohon kebenaran utk mengambil dan share bahan2 drp blog puan ya. Banyak ilmu yg boleh sy jadikan panduan membimbing pelajar sy. Moga puan sentiasa dirahmati Allah.

Waalaikummussalam
Aamin. Terima kasih atas doa anda. Semoga anda juga dirahmatiNya

Assalamualaikum wbt puan, sy mohon kebenaran memuat turun bahan yang puan sediakan dlm blog ini untuk kegunaan saya mengajar murid-murid di sekolah saya, semoga ia menjadi ilmu yg bermanfaat kepada murid-murid saya. Semoga Allah membalas budi baik puan dan merahmati puan sekeluarga, terima kasih..

Waalaikummussalam
Terima kasih atas doa anda. Semoga anda juga dalam rahmatNya

Ada powerpoint untuk gaya pembelajaran VAK ?

Assalamualaikum cikgu. Mohon kebenaran memuaturun bahan dari blog cikgu. Bahan sangat bermanfaat. Sangat memberi inspirasi. Semoga cikgu dipermudahkan segala urusan dan dilimpahkan rahmat.Terima kasih.

Maaf buat masa ini tiada power point untuk VAKS

Aamin atas doa anda yang baik baik untuk saya.

Assalamualaikum wbt... mohon kebenaran untuk kongsi bahan ye Cikgu...

Waalaikummussalam
Boleh En Shamsul. Semoga dimanfaatkan

Assalamualaikum...terima kasih atas prkgsian mklmt , sy meminta izin utk mggukan bahan y ad dalam blog ini☺️

Terima kasih..saya mohon kebenarn utk gunakan bahan di dlm blg ini☺️

Waalaikummussalam Mashitah

Semoga bermanfaat

As salam puan..terima kasih atas perkongsian...sy mohon kebenaran utk menggunakan bahan2 yg ada dlm bkog ini..😊

waalaikummussalam. Saya izinkan semoga dapat dimanfaatkan☺

Assalamualaikum cikgu Haiza..sy mohon ambil bahan dari blog cikgu haiza ye..Terima kasih, semoga ia memberi manfaat kpd anak didik sy hasil daripada bahan dari blog cikgu haiza ini..

AssalamuΓ‘laikum cikgu..Mohon izin menggunakan perkongsian cikgu..

zuraida ahmad delete August 05, 2019

TAHNIAH ATAS USAHA PUAN NURHAIZA DALAM MEMPERKASAKAN PERKHIDMATAN KAUNSELING DI SEKOLAH
BOLEH JUGA MASUK DALAM FLIPPED CLASSROOM, GOOGLE CLASSROOM

salam pn suharyati dan unknown yg memohon izin memggunakan perkongsian di blog saya, saya izinkan dan terima kasih atas kesudian memohon izin dahulu. saya sgt menghargainya.

terima kasih pn zuraida. saya akan cuba cuba memggunakan flip spt yg diusulkan. Kena belajar dulu buat flip sampai mahir huhuhu

Asw. Terima kasih atas perkongsian. Allah balas segala usaha baik pn...saya mohon izin menggunakan bahan yang dikongsi.

Terima kasih atas perkongsian. Minta izin untuk gunakan. Moga cikgu dikurniakan lipahan rezeki dan sentiasa dalam rahmat Allah

Waalaikummussalam

Sama-sama. Saya izinkan buat pemohon 3 Nov dan 31 Dis untuk menggunakannaya. AAmin atas doa yang baik baik untuk saya. Semoga anda juga dalam rahmatNya

Assalam cikgu. sy mohon download dan gunakan bahan dari blog cikgu sbg rujukan ya :)

Waalaikummussalam

saya izinkan. terima kasih

Assalamaualaikum cikgu. Saya ada emelkan beberapa soalan. Besar hati jika cikgu sudi membantu. Terima kasih cikgu.

waalaikummusslam . in sha Allah saya akan bantu

Assalamualaikum Puan. Mohon izin untuk menjadikan bahan-bahan ini sebagai rujukan..Semoga Allah limpahkan kebaikan dan rahmat kepada Puan.

assalamualaikum, saya mohon kebenaran untuk mengambil bahan dari blog puan, terima kasih.

Assalam cikgu. sy mohon download dan gunakan bahan dari blog cikgu sbg rujukan ya.

Waalaikummussalam farah dan azwina

Saya izinkan digunakan dan disharekan.

Assalamualaikum Cikgu, saya ingin memohon kebenaran cikgu untk share/download bahan dari blog ini sbg rujukan tambahan dlm pengajian saya. Thanks in advance, cg. Moga sentiasa dimurahkan rezeki selalu ya..

Waalaikummussalam
Saya izinkan. Aamin terima kasih doa yang baik untuk saya. Semoga kita sama-sama dalam rahmatNya dan dimurahkan rezeki

Puan Haiza..saya kak.elly dr.sabah..
Mohon izin baca, edit dan guna utk ubk sekolah.Semoga mendapat keizinan.SemogaPuan Haiza serta keluarga mendapat rahmat serta kasih sayang Allah swt.till.jannahπŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Terima kasih Elly atas doa yg baik baik untuk saya. Saya izinkan dishare. Semoga Elly juga dirahmatiNya.

Assalamualaikum cgu...mohon kebenaran untuk saya guna dan edit bahan dari cgu...semoga cgu sentiasa dimurahkan rezeki.

Assalamualaikum cikgu. Mohon kebenaran untuk gunakan bahan. Semoga menjadi jariah buat cikgu atas ilmu yang dikongsikan.

Assalamualaikum cikgu. Mohon kebenaran untuk gunakan bahan. Semoga menjadi jariah buat cikgu atas ilmu yang dikongsikan

Salam sejahtera cikgu. Mohon izin untuk saya guna dan edit bahan dari cikgu:)

Waalaikummussalam Rajinah. Aamin. Terima kasih atas doanya

Waalaikummussalam Cikgu Shamsul. Saya izinkan digunakan . Amin atas doa yang baik untuk saya

Boleh cikgu lau . Terima kasih mohon izin dahulu dari saya.

Waalaikummussalam anonymous,boleh guna. Amin atas doa yang baik untuk saya

Salam puan. Mmg semua fail kena request access dulu ya?

sewaktu date saya post mmg everyone with the link can acsess tp bila satu satu entri dah mencecah setahun lebih auto linkitu kena approve dulu. boleh email sy jika ingin segera. mmg email sy ada je notification utk acsess terlalu ramai request acsess hingga sukar nak bezakn scan atau mmg infividu yg nak. jadi yg mmg pm personal di messenger page fb atau di email saya memohon utk dibuka maka saya faham mmg diperlukn dan in sha Allah sy alet jika pemohonan sebegini untuk bantu approve

salam Puan Haiza, mohon izin utk saya guna bahan2 dr Puan ini ye..

Assalam Puan Haiza,mohon saya untuk akses bahan UBK.

Assalamualaikumm Cikgu Haiza, saya mohon akses utk muat turun bahan boleh ke Puan..email faisalkasmains@gmail.com

Salam Cikgu Haiza, saya mohon akses utk muat turun bahan boleh ke Puan..
email moga517227@yahoo.com

Salam Puan Haiza aka kak Haiza, saya mohon akses utk muat turun bahan boleh ke
email redhazyhn1980@gmail.com

exgbksksbs

assalam puan. boleh tak saya dapat bahan2 kaunseling?

email crteresakambayuan@gmail.com

terima kasih puan

waalaikumussalam zehan. bahan ubk yg mana satu yg nak tu.

Salam Puan Nurhaiza, mohon izin utk saya guna bahan2 dr Puan ini ye.Bahan ini akan membantu saya sebagai rujukan ya Puan. Minta jasa baik Puan boleh email kan kepada saya ye.
povaneskirusnan@gmail.com/
povaneswary19-496@epembelajaran.edu.my
Terima kasih Puan.🩷🩷🩷✨️πŸ’

salam puan,mohon izin utk sy gunakan bahan2 dr puan ini ya dan mitak jasa baik puan utk share kpd sy di email. aishahyaziz8@gmail.com , tentang program guru penyayang. terima kasih puan.

Assalamualaikum Puan Nurhaiza. Saya mohon izin untuk dapatkan modul-modul relief Tingkatan 1-5 daripada Puan untuk dijadikan sebagai rujukan dan panduan boleh ke? Saya juga masih berada dalam fasa belajar. Jika puan tidak keberatan, boleh email kepada maleeqanur@gmail.com . Moga segala jasa baik & ilmu yang Puan sebarkan akan memperoleh pahala yang berpanjangan.

Thank you in advance.

Assalam puan, boleh puan beri akses kpd saya untuk lihat bahan2 kaunseling sebgai rujukan? Ke email: shafikah2408@gmail.com

waalaikumussalam . saya dah sent pada maleeqanur@gmail.com

redhazyhn1980@gmail.com , crteresakambayuan@gmail.com
povaneskirusnan@gmail.com/
povaneswary19-496@epembelajaran.edu.my
shafikah2408@gmail.com

kepada nama nama di atas, saya tidak dapat nak sent email krn saya tidak pasti apa yang ingin diemailkan. jika dapat spesifikkan bahan mana dan nama entri blog saya check balik. kerana blog saya link dengan 3 jenis email dan saya tidak menyemak email setiap hari kerana terlalu byk request.

Salam aishah . Saya dah email ke aishahyaziz8@gmail.com slaid guru penyayang. kalau itulah yang dimaksudkan bahan yang anda inginkan

Assaklamualaikum.. mohon mendapat kebenaran untuk menggunakan bahan-bahan ya. email kepada mohdzakizakariah@gmail.com

Salam cikgu. Mohon kebenaran untuk mengakses bahan. Terima Kasih

Salam puan. Mohon kebenaran untk mengakses semua bahan terima kasih puan

Salam sejahtera Puan. Mohon mendapat kebenaran daripada pihak puan untuk mendapatkan bahan2 modul di atas.. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada puan atas sudi berkongsi maklumat dan bahan. Kalau boleh, saya mohon mendapat bahan2 modul tingkatan 1 hingga 5 puan ke email jlee93945@gmail.com . Terima kasih atas sudi membantu.

Assalammualaikum puan, saya minta kebenaran untuk merujuk kepada bahan-bahan dan kandungan di blog puan. Saya minta halal yea Puan, terima kasih banyak puan.

waalaikumussalam. ya saya halalkan terima kasih meminta izin untuk menggunakan bahan saya

Salam sejahtera cikgu.
Izinkan saya access bahan UBK cikgu.
Akaun saya priscillayii4@gmail.com
g-14524313@moe-dl.edu.my

Terim kasih cikgu.

 

Telegram Channel