20 June 2014

Mesy Guru Kaunseling Zon Pudu 6/14

Rushing..
Here and there..

Terlampau sarat kat kepala byk perkara yang perlu saya lakukan hari ni. Dari agenda penting mesyuarat guru kaunseling, penyediaan bahan taklimat psikometrik PT3 untuk esok dan trip benchmark ke Kelantan petang ni. Seawal pagi parking di SM Sains Selangor naik kereta AJK ke Raffle Colloge..wow sangat kreatif design bangunan ini! 

Hari ni info penting mengenai SST group which is SST Zon untuk bencana atau apa sahaja kes yang memerlukan pertolongan dan untuk kes histeria SST dari JPWP sendiri yang akan dilatih. Maklumat mengenai PPSDM yang mana projek yang telah dikenalpasti maka tiada alasan untuk tiba tiba menarik diri mengatakan tiada wakil. Jika ingin menarik diri maklumlah lebih awal untuk memberikan peluang kepada sekolah lain menghantar wakil yang lebih ramai. 

Encik Akmal menerangkan mengenai data yang perlu dihantar dan dateline dan info penting PPD
Puan Mahani memaklumkan mengenai Minda Sihat dan projek JPWPKL.
Mempengerusikan majlis dan mengundur diri pada pukul 11.30 pagi sbb rushing balik sekolah siapkan bahan PT3 dan dokumen sekolah..then rushing Ke ERL Bandar Tasik Selatan...berlari lari ke KLIA2 untuk check in..Perghh what a day! 
 

Telegram Channel