7 January 2022

Perancangan Strategik UBK SMKC 2022-2024

Perancangan Strategik sekolah utk tempoh tiga tahun berakhir 2021 maka kami kena set up yg baru utk 3 thn iaitu 2022 hingga 2024. 
Saya kongsikan isu utama untuk UBK tahun ni. Format perancangan strategik dari PPD kami seperti berikut ..takda dah jadual 1 2 dan 3 dan diganti panggilan dgn perancangan straregik, taktikal dan operasi. 

Semoga dimudahkan urusan kami. Kehadiran masih menjadi isu utama sekolah kami dan Unit HEM meletakkan isi ini untuk ditangani di bawah UBK.   Kali ni kena fikir juga nak handle kehadiran murid dlm talian. 
Mengunakan pendekatan terbeza untuk tiga kelompk sasaran berbeza 

Yg nak templete ni boleh letak email di bawah , in sha Allah sy sent jika ada kelapangan dalam bentuk power point ni. namti pindahkn je ke words sbb sy sendiri belum pindahkan ke words. 

Shellout Lapako
Tanjung Malim, Perak  

42 comments

Terima kasih cikgu, jika x keberatan mohon izin send ke emel sya,
hananinordin95@gmail.com.


Terima kasih cikgu

Saya nak copy cikgu. Terima kasih banyak. Misyanazri@gmail.com

Saya nak copy cikgu...terima kasih. nasibahsktp@gmail.com

Terima kasih cikgu sudi share..sy nk copy ye..khaiza0608@yahoo.com

Terima kasih cikgu sudi share..sy nk copy ye..khaiza0608@yahoo.com

Sy juga nak softcopy ckg.. sitifatimahabdulbasar@gmail.com
Smoga ckg terus cemerlang n dmudhkn urusan..tq ats perkongsian❤️❤️

Assalammualaikum semua. Saya dah email.

Sy pun nk mohon utk diemailkan softcopy..
sitifatimahabdulbasar@gmail.com
Terima kasih ats perkongsian
Semoga terus cemerlang dunia n akhirat..amin

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak. vanniella90@gmail.com
Tq atas perkongsian.

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam sejahtera cikgu. saya nak minta copy ini. Terima kasih dengan sumbangan cikgu ini. Semoga diberkati selalu pada tahun baru 2022 ini.

Email saya, penghulukulleh@gmail.com

Salam. Terima kasih atas sharing Cikgu. Sayapun mohon untuk soft copy. Email saya : permataserapi@yahoo.com

Assalamualaikum.. saya juga nak minta softcopy. terima kasih cikgu. semoga Allah limpahkan rezeki berpanjangan buat cikgu. noraziahsanusi4@gmail.com

salam,sayapun nakmohon utk diemelkan softcopy
noraezaura@yahoo.com
terima kasih atas perkongsian. semoga terus cemerlang dunia akhirat

Assalamualaikum, boleh saya berkongsi soft copy juga? wtn2532@gmail.com

Terima kasih.

minta share juga ye cikgu. akmalhakim5@gmail.com

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak.
akmalhakim5@gmail.com

Salam Cikgu Haiza
Saya berminat softcopy cikgu.Terima kasih banyak2
mznazura@gmail.com

salam cikgu haiza
mohon softcopy juga
mznazura@gmail.com

Salam Cikgu Haiza
Saya berminat softcopy cikgu.Terima kasih banyak2
mznazura@gmail.com

slm sejahtera cgu... saya mohon copy..terima kasih banyak2...federer5108@gmail.com...moga dipermudahkan segala urusn cgu dan sek...

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak. federer5108@gmail.com
Tq atas perkongsian.

SALAM... SAYA NAK MINTA SOFTCOPY JUGA.. TERIMA KASIH BANYAK2 azlinamdzahari82@gmail.com

Terima kasih Cikgu Haiza. Mohon email juga ke norezlinsulaiman@gmail.com. Semoga Kak Haiza terus sihat serta beroleh kebaikan dunia akhirat. Amin.

saya nak mohon soft copy juga.tq.
wanzila99@gmail.com

assalamualikum... cikgu haiza boleh emailkan contoh nie pada sy wahida2809@gmail.com. t.kasih cikgu Haiza atas perkongsian maklumat.

Salam .Mohon izin softcopy juga .Terima kasih atas sumbangan.jzkkk.
moshag001@gmail.com

assalamualaikum, cg. sy mohon soft copy juga ye cg. ubksmaaf21@gmail.com
Jzkkk.

salam ...tq sudi share bahan dan info cikgu..boleh email ke saya juga bahariahjusin@yahoo.com.my

Assalamualaikum cikgu…..mohon jasa baik baik cikgu emailkan kepada saya juga
normann7681@gmail.com

Semoga cikgu dimurahkan rezeki dan selamat dunia akhirat….Aaminn.

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
asmaulhusna_majuan@yahoo.com

salam cg..mohin share..terima kasih cikgu..

nish.neyl_oct@yahoo.com

Salam .Mohon izin softcopy juga .Terima kasih cikgu Haiza atas perkongsian.
g-76200691@moe-dl.edu.my

Assalamualaikum cikgu..saya berminat dengan soft copy perancangan strategik sekolah cikgu.alamat email : sweetberry_wardah@yahoo.com..terimakasih cikgu.Semoga Allah permudahkan segal urusan cikgu sekluarga dan sentiasa dalam rahmat dan Redha Allah

Salam Cikgu, terima kasih atas perkongsian. Saya juga berminat nak dapatkan templat ni, aisyah.ant@gmail.com.. terima kasih cikgu

salam cikgu kalau tak keberatan boleh sy jadikan perancangan strategik ini sebagai rujukan. boleh cikgu share di norazainal83.nz@gmail.com. terima kasih dan semoga cikgu dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik

saya dah email buat semua yang meletakkan email di ruangan komen. Terima kasih mendoakan yang baik baik untuk saya. Amin

assalamualaikum,
jika tak keberatan, saya mohon bantuan cg haiza emelkan kpd saya zurinakuna@gmail.com

terima kasih cg

Assalamualaikum cg..kalau tak keberatan sy mohon emailkan kpd sy jg cg ..tq cg
nurmarsya6031@gmail.com

Assalamualaikum cikgu. Mohon share pd saya juga ye. isalsyakur@yahoo.com

Terima kasih.Moga Allah permudahkan segala urusan cikgu.

 

Telegram Channel