7 January 2022

Perancangan Strategik UBK SMKC 2022-2024

Perancangan Strategik sekolah utk tempoh tiga tahun berakhir 2021 maka kami kena set up yg baru utk 3 thn iaitu 2022 hingga 2024. 
Saya kongsikan isu utama untuk UBK tahun ni. Format perancangan strategik dari PPD kami seperti berikut ..takda dah jadual 1 2 dan 3 dan diganti panggilan dgn perancangan straregik, taktikal dan operasi. 

Semoga dimudahkan urusan kami. Kehadiran masih menjadi isu utama sekolah kami dan Unit HEM meletakkan isi ini untuk ditangani di bawah UBK.   Kali ni kena fikir juga nak handle kehadiran murid dlm talian. 
Mengunakan pendekatan terbeza untuk tiga kelompk sasaran berbeza 

Yg nak templete ni boleh letak email di bawah , in sha Allah sy sent jika ada kelapangan dalam bentuk power point ni. namti pindahkn je ke words sbb sy sendiri belum pindahkan ke words. 

Shellout Lapako
Tanjung Malim, Perak  

89 comments

Terima kasih cikgu, jika x keberatan mohon izin send ke emel sya,
hananinordin95@gmail.com.


Terima kasih cikgu

Saya nak copy cikgu. Terima kasih banyak. Misyanazri@gmail.com

Saya nak copy cikgu...terima kasih. nasibahsktp@gmail.com

Terima kasih cikgu sudi share..sy nk copy ye..khaiza0608@yahoo.com

Terima kasih cikgu sudi share..sy nk copy ye..khaiza0608@yahoo.com

Sy juga nak softcopy ckg.. sitifatimahabdulbasar@gmail.com
Smoga ckg terus cemerlang n dmudhkn urusan..tq ats perkongsian❤️❤️

Assalammualaikum semua. Saya dah email.

Sy pun nk mohon utk diemailkan softcopy..
sitifatimahabdulbasar@gmail.com
Terima kasih ats perkongsian
Semoga terus cemerlang dunia n akhirat..amin

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak. vanniella90@gmail.com
Tq atas perkongsian.

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam sejahtera cikgu. saya nak minta copy ini. Terima kasih dengan sumbangan cikgu ini. Semoga diberkati selalu pada tahun baru 2022 ini.

Email saya, penghulukulleh@gmail.com

Salam. Terima kasih atas sharing Cikgu. Sayapun mohon untuk soft copy. Email saya : permataserapi@yahoo.com

Assalamualaikum.. saya juga nak minta softcopy. terima kasih cikgu. semoga Allah limpahkan rezeki berpanjangan buat cikgu. noraziahsanusi4@gmail.com

salam,sayapun nakmohon utk diemelkan softcopy
noraezaura@yahoo.com
terima kasih atas perkongsian. semoga terus cemerlang dunia akhirat

Assalamualaikum, boleh saya berkongsi soft copy juga? wtn2532@gmail.com

Terima kasih.

minta share juga ye cikgu. akmalhakim5@gmail.com

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak.
akmalhakim5@gmail.com

Salam Cikgu Haiza
Saya berminat softcopy cikgu.Terima kasih banyak2
mznazura@gmail.com

salam cikgu haiza
mohon softcopy juga
mznazura@gmail.com

Salam Cikgu Haiza
Saya berminat softcopy cikgu.Terima kasih banyak2
mznazura@gmail.com

slm sejahtera cgu... saya mohon copy..terima kasih banyak2...federer5108@gmail.com...moga dipermudahkan segala urusn cgu dan sek...

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak. federer5108@gmail.com
Tq atas perkongsian.

SALAM... SAYA NAK MINTA SOFTCOPY JUGA.. TERIMA KASIH BANYAK2 azlinamdzahari82@gmail.com

Terima kasih Cikgu Haiza. Mohon email juga ke norezlinsulaiman@gmail.com. Semoga Kak Haiza terus sihat serta beroleh kebaikan dunia akhirat. Amin.

saya nak mohon soft copy juga.tq.
wanzila99@gmail.com

assalamualikum... cikgu haiza boleh emailkan contoh nie pada sy wahida2809@gmail.com. t.kasih cikgu Haiza atas perkongsian maklumat.

Salam .Mohon izin softcopy juga .Terima kasih atas sumbangan.jzkkk.
moshag001@gmail.com

assalamualaikum, cg. sy mohon soft copy juga ye cg. ubksmaaf21@gmail.com
Jzkkk.

salam ...tq sudi share bahan dan info cikgu..boleh email ke saya juga bahariahjusin@yahoo.com.my

Assalamualaikum cikgu…..mohon jasa baik baik cikgu emailkan kepada saya juga
normann7681@gmail.com

Semoga cikgu dimurahkan rezeki dan selamat dunia akhirat….Aaminn.

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
asmaulhusna_majuan@yahoo.com

salam cg..mohin share..terima kasih cikgu..

nish.neyl_oct@yahoo.com

Salam .Mohon izin softcopy juga .Terima kasih cikgu Haiza atas perkongsian.
g-76200691@moe-dl.edu.my

Assalamualaikum cikgu..saya berminat dengan soft copy perancangan strategik sekolah cikgu.alamat email : sweetberry_wardah@yahoo.com..terimakasih cikgu.Semoga Allah permudahkan segal urusan cikgu sekluarga dan sentiasa dalam rahmat dan Redha Allah

Salam Cikgu, terima kasih atas perkongsian. Saya juga berminat nak dapatkan templat ni, aisyah.ant@gmail.com.. terima kasih cikgu

salam cikgu kalau tak keberatan boleh sy jadikan perancangan strategik ini sebagai rujukan. boleh cikgu share di norazainal83.nz@gmail.com. terima kasih dan semoga cikgu dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik

saya dah email buat semua yang meletakkan email di ruangan komen. Terima kasih mendoakan yang baik baik untuk saya. Amin

assalamualaikum,
jika tak keberatan, saya mohon bantuan cg haiza emelkan kpd saya zurinakuna@gmail.com

terima kasih cg

Assalamualaikum cg..kalau tak keberatan sy mohon emailkan kpd sy jg cg ..tq cg
nurmarsya6031@gmail.com

Assalamualaikum cikgu. Mohon share pd saya juga ye. isalsyakur@yahoo.com

Terima kasih.Moga Allah permudahkan segala urusan cikgu.

Asssalamualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh sy jadikan perancangan strategik cikgu sebagai rujukan. Boleh tak cikgu share emial sy masliza8182@gmail.com terima kasih dan semoga cikgu dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

masliza8182@gmail.com

Assalamualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh sy jadikan perancangan strategik ini sebagai rujukan. BOLEH TAK cikgu share di masliza8182@ gmail.com terima kasih dan semoga cikgu dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Assalamualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh sy jadikan perancangan strategik ini sebagai rujukan. Boleh ke cikgu share di masliza8182@gmail.com terima kasih dan semoga cikgu dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik

Assalamualaikum
Kalau tidak keberatan mohon share dan email kan ke haymazkadir@gmail.com.
Terima kasih

Terima kasih cikgu, mohon izin send ke emel sya,
greatamour3993@gmail.com

salam cgu, Mohon share kepada saya juga cikgu. clyzne26@gmail.com
Semoga dipermudahkan segala urusan cikgu yg banyak membantu.

Assalamualaikum Puan. Mohon jasa baik puan email kpd saya rozimahgbksm@gmai.com, Jazakillahu khoir.

Assalamualaikum cikgu..saya juga ingin mohon jasa baik dan pertolongan cikgu untuk share ke email saya..maaf andai menyusahkan. moga baik2 sahaja buat cikgu. Lots of love. Terima kasih.

leyzazaunudi84@gmail.com

Selamat ptg cg mohon izin send ke emel saya cg annasuwannarat6@gmail.com terima Kasih cg

assalamuaaikum mohon perkongsian bahan
tolong email kepada zainighazali80@gmail.com
terima kasih ye kak

Selamat ptg cg mohon izin send ke emel saya cg zainighazali80@gmail.com terima Kasih cg

Assalamualikum...nak mohon share perancangan strategik cgu buleh tak..trma ksih atas perhatian cg

Assalamualaikum..nak mohon cgu share perancangan UBK buleh tak..trma kasih ye cgu..email sy suhailahwys3130@gmail.com

Assalamualaikum cg nurhaiza..
terima kasih sudi berkongsi perancangan strategik ubk bagi tahun 2022.
saya juga meminta izin menggunakan perancangan ini sebagai panduan di sekolah kami.
sudilah kiranya emelkan templat ini kepada saya, niezha_taur5@yahoo.com..

Jazakallahu khairan

assalammualaikum dan salam sejahtera

saya dah email ye untuk batch ketiga yang mohon . boleh check ye hari ini.

mohon Cikgu Nurhaiza kalau tak keberatan minta share template untuk ini. terima kasih. hweychian@gmail.com

Salam..... cikgu nurhaiza kalau tak keberatan nak minta share template juga, terima kasih cikgu. zue4584@gmail.com

Salam.... mohon Cikgu Nurhaiza kalau tak keberatan minta share template untuk ini. terima kasih.... zue4584@gmail.com

mohon share ye puan...tksih idawati805@gmail.com

Assalamualaikum cikgu,mohon perkongsian ye.emerald_luvz@yahoo.com T.Kasih moga cikgu sentiasa diberkati..

Assalamualaikum cikgu,mohon perkongsian ye.emerald_luvz@yahoo.com T.Kasih moga cikgu sentiasa diberkati..

Salam sejahtera dan salam hormat,
Saya cgu Mel, mohon perkongsian juga berkaitan perancangan strategik.
Emel saya, g-08277256@moe-dl.edu.my
Terima kasih cikgu.

assalamaualikum cikgu, boleh kongsikan template dengan saya . cintahani12@gmail.com. Terima kasih cikgu. Moga sentiasa dipermudahkan urusan cikgu

saya dah email ye untuk batch keempat ni boleh check email masing -masing. Amin atas doa yang baik baik untuk saya . semoga kita semua dirahmatiNYa

Assalamualaikum kak norhaiza, saya nak softcopy...
nhky_2@yahoo.com

Ssalam cikgu, boleh ke saya nak juga : syahmiejamil@gmail.com

Terima kasih Cikgu Nurhaiza Che Mat atas perkongsian pelan strategik di laman web, bolehkah saya dapatkan soft copy dari Cikgu? dahulukan Terima kasih banyak-banyak atas kesudian Cikgu dan besar hati Cikgu.TQVM. Email:yvonneyau1314@yahoo.com

Salam..... cikgu nurhaiza kalau tak keberatan nak minta share template juga, terima kasih cikgu. zabrirazmaliza77@gmail.com.semoga kita semua dirahmatiNYa.

saya dah email ye pada pemohon pemohon ..terima kasih

Assalamualaikum cikgu. Mohon kongsikan bahan pada emel: suryadilagga@edidik.edu.my. Terima kasih cikgu.

Salam, saya nak minta softcopy juga. Terima kasih banyak-banyak. rodziahismail1982@gmail.com
Tq atas perkongsian.

casa_mutiara@yahoo.com

terima kasih cikgu

assalamualaikum cikgu...mohon share ye
casa_mutiara@yahoo.com. tq

waalaikummussalam. sy dah email pada pemohon pemohon di atas.

Mohon share di email sy mohdhafiz.mohdtarjeai@gmail.com

asalamualaikum. saya nak minta cikgu share pelan strategik ini. terima kasih yea cikgu. mariyamah4590@gmail.com

assalamualaikum cikgu haiza..
izinkan saya mohon sharekan pelan strategik dan tatikal dalam work.
berikut adalah email saya ayueibrahim81@gmail.com
terima kasih atas sharing tersebut
semoga diberikan kesihatan yang baik dan terus berkhidmat

Assalamualaikum cgu ...sy nak minta cgu share pelan strategik ini boleh ke ...ini email saya mimiyie7847@gmail.com terima kasih

saya dah email pada pemohon pemohon di atas

Mohon emel pada saya. Terima kasih atas huraian tu. Saya membantu.. nurthurayya@gmail.com

salam..mohon emel cikgu...munawwarah27@yahoo.com

terima kasih atas kesudian dan bantuan cikgu. Saya lantikan dalaman yang masih perlu banyak belajar tentang UBK.

Terima kasih cikgu, jika x keberatan mohon izin send ke emel sya,
wskhwh@gmail.com.

Terima kasih cikgu, jika x keberatan mohon izin send ke emel sya,
wskhwh@gmail.com

terima kasih atas perkongsiaan tersebut
jika tidak keberatan mohon kongsikan di email saya
farira_eira@yahoo.com
semoga dipermudahkan urusan puan

terima kasih

assalamualaikum cikgu.. perkongsian yang sangat baik.. mohon email softcopy ke email saya ahmadzairi77@gmail.com

waalikummussalam. Saya dah email ye kepada 5 pemohon di atas

Asssalamulaikum cikgu, boleh kongsikan soft copy ini dengan saya, untuk saya gunakan sebagai rujukan juga. ini email saya : rostipahmuhiddin@gmail.com.
terima kasih cikgu. Semoga dipermudahkan semua urusan cikgu.

 

Telegram Channel