26 March 2016

Majlis Anugerah Cemerlang: Tahniah PRS dan Juara PermataHari Sabtu yang meriah dengan program Anugerah Cemerlang dan Mesyuarat Agong 
PIBG 2016 yang dirasmikan oleh Yang Berbahagia Datuk Chew Yin Keen selaku Pengerusi Yayasan Pendidikan Kawasan Bandar Tun Razak. Dengan sukacitanya YB mengumumkan sumbangan RM 2 ribu untuk sekolah. Terima kasih YB.

Tahniah diucapkan kepada semua penerima hadiah yang berjaya cemerlang dalam bidang masing - masing. Namun demikian tumpuan kamera saya sudah tentu kepada ahli - ahli PRS yang berjaya. Dengan 28 orang penerima anugerah ialah PRS dengan 35 jenis anugerah. Semoga menjadi contoh kepada ahli PRS yang lain.

Begitu juga kepada murid Juara Permata lepasan SPM tahun lepas untuk tujuan dokumentasi setiap murid Juara ini diambil gambar kenangan untuk dijadikan rujukan kepada murid Juara tahun ini.

 Selaku ketua AJK Dokumentasi program,  tugas saya hari ini merakam sebanyak mana gambar yang boleh dan membuat laporan. Di sini juga saya shere gambar dari ehsan jurukamera sekolah Kak Ani. Terima kasih :)

Alhamdulillah..
Berlalu satu event
Pendaftaran ibu bapaAhli PRS best student PT3 : Ain Zafika
Student PRS Terbaik Pentaksiran Sekolah Ting 3/2015
Student PRS terbaik 6A PT3
Ahli PRS Ting 3/2015 Terbaik Mata Pelajaran
Ahli PRS Terbaik Mata Pelajaran & NILAM
Anugerah Pengetua


PRS Yusra terbaik Rekacipta

Tahniah student Juara 6A: Balqis

Tahniah student Juara stright A
Tahniah student Juara straight A: Wan Hou Leong
Wefie...geng AJK
 

Telegram Channel