2 January 2022

Takwim UBK SMK Cheras 2022

Assalammualaikum Dan Selamat Sejahtera semua
Pembuka tirai pagi dengan mendung dan hujan...

Takwim 2022 disediakan untuk bentang dlm mesy Selasa depan. Bulan Mac nanti akan dimurnikan untuk masuk takwim koko Kelab Kerjaya juga. Ni takwim UBK takwim list sendiri panjang berderet untuk masuk program Majlis Guru Cemerlang KL, KLCA , Majlis Guru Kaunseling Kebangsaan selaku AJK. Dan unit unit lain di sekolah yg bukan UBK. 

Semoga dimudahkan urusan kita semua. 
Jika inginkan templete ni , letak email anda di ruang komen entri ni atau ruang komen page saya . Esok pagi pagi saya copy paste hantar terus. Lepas tu saya jarang intai dah komen jika mohon lewat ada tu berbulan baru saya perasan 🤭. 




1.1.2022


109 comments

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel nurshawatiabdwahab@gmail.com tq ❤️

syafiqahadli6869@gmail.com

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya farashiha@gmail.com.

Terima Kasih. Semoga terus sukses.

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya farashiha@gmail.com.

Terima Kasih. Semoga terus sukses.

Assalamualaikum.Mohon share pn Nurhaiza.email sy
ksnrt70@yahoo.com

Hai kak. Nak juga. thilagavathykanniah@gmail.com

Hai kak. Saya nak juga. thilagavathykanniah@gmail.com

thilagavathykanniah@gmail.com
Tq kak

Assalamualaikum cikgu Haiza.
Sy nak template cikgu yer.
Terima kasih byk 😘.
Ini email saya..
sobar646@gmail.com

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya nunuyaya959@gmail.com

Terima kasih cikgu. Semoga cikgu dirahmati Allah selalu dan terus sukses.

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel ctbaik85@gmail.com tq in advance❤️

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel ctbaik85@gmail.com tq ❤️

assalamualaikum Cg nurhaiza. ini emel saya wanizukri95@gmail.com
terima kasih cikgu, semoga cikgu sentiasa dipermudahkan segala urusan

salam kak nurhaiza..mohon share template UBk 2022 akak boleh..terima ksih bnyak kak. linfadhlina79@gmail.com

assalamualaikum Cg nurhaiza. ini emel saya wanizukri95@gmail.com
terima kasih cikgu

Saya dah email kepada semua pemohon . Boleh check email anda semua.
Terima kasih atas doa yang baik baik untuk saya . Amin ..Semoga doa yang baik baik dibalas dengan kerahmatan Allah

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam sejahtera cikgu. Saya nak minta template yang cigu kongsikan itu. Ini email saya, penghulukulleh@gmail.com

Selamat Tahun Baru 2022.

mohon bantuan cigu agar dapat emel sia 1 salinan takwim..tkasih.
yogesvarankaunder@gmail.com

Assalamualaikum Cg Haiza. Jika tak keberatan boleh share soft copy takwim 2022? Terima kasih.


wtn2532@gmail.com

Assalamualaikum kak. mohon share template UBK 2022 akak boleh. ini email saya. luqmanjamaludin6560@gmail.com . Terima kasih banyak2 kak.

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Mohon share template UBK 2022 cikgu, ini emel saya teresasiii95@gmail.com. Terime kasih banyak cikgu.

Assalamualaikum Cg nurhaiza. Mohon share template UBK cikgu. ini emel saya teresasii95@gmail.com. Terima kasih banyak cikgu~

Assalamualaikum Haiza
Moga sentiasa sihat dalam rahmat Allah.
K Ina pun berhajat untuk mohon template Takwim ni.
Terima Kasih Haiza.

butikinaanggun@gmail.com

salam cg nurhaiza......nk jugak....semoga cg dipermudahkan segala urusan.....aminnn.....tq....rizalisamat@yahoo.com

assalamualaikum... cikgu Haiza boleh emailkan juga pada sy wahida2809@gmail.com

Assalamualaikum cikgu haiza..

Email saya zairyazaira8183@gmail.com

salam kak nurhaiza.Assalamualaikum kak haiza.mohon share template UBk 2022. ni email sy aliaafrina05@gmail.com . terima ksih bnyak kak. Semoga dipermudahkan urusan kak. Aamminn

Assalammualaikum cikgu haiza. Mohon jass baik puan kongsikan takwim di nurizien@gmail.com. Jasa baik puan saya dahului dengan ucapan terima kasih. Semoga dipermudahkan urusan puan insyaAllah.

assalamualaikum... cikgu Haiza boleh emailkan juga pada sy asmaulhusna_majuan@yahoo.com

salam cikgu..mohon share template..terima kasih cikgu..

nish.neyl_oct@yahoo.com

assalam kak haiza....ni alamat email...g-71416906@moe-dl.edu.my

Assalamualaikum harap tak terlambat nak bagi email. Klu boleh Nk jugaa ye. Moga selalu dipermudahkan urusan cikgu Haiza

liyana.azharii98@gmail.com

Assalamualaikum cikgu, mohon share ye template cikgu. email sy mutiarasufi84@gmail.com Terima kasih banyak ye ikgu. Moga terus success dan dipermudahkan semua urusan

assalamualaikum cikgu..sy juga berminat dengan template cikgu.bolehlah kiranya send dialamt email : sweetberry_wardah@yahoo.com.Terima kasih cikgu.Semoga sentiasa dalm Rahmat dan Redha Allah.Semoga cikgu sekeluarga berjaya dan bahagia didunia dan diakhirat

Selamat pagi. Tq sharing rancangan tahunan. boleh send di email saya jossekb@gmail.com. terima kasih

Assalammualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh share soft copy takwim ini di email norazainal83.nz@gmail.com. terima kasih sy ucapkan pd cikgu kerana sudi berkongsi. saya doakan semoga cikgu sentiasa sihat dan gembira

Assalamualaikum cikgu.. harapnya masih tak terlewat untuk saya..mohon cikgu share template dengan saya g-54336690@moe-dl.edu.my.. Terima kasih banyak cikgu.semoga cikgu sentiasa berada dalam keadaan sihat.. Aamiin2..

waalaikummussalam. saya dah email kepada semua pemohon di atas. Terima kasih mendoakan saya yang baik baik . Amin

Assalamuaikum cg..mohon share template cg ya..Semoga Allah memberkati cgu. Email sy nurmarsya6031@gmail.com..tq cg

Assalammualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh share soft copy takwim ini di email matkieys89@gmail.com. terima kasih sy ucapkan pd cikgu kerana sudi berkongsi. saya doakan semoga cikgu sentiasa sihat dan gembira.

Assalamualaikum Cikgu..mohon share template.email saya narisal2@yahoo.com
semoga cikgu diberi kesihatan yang baik dan dipermudah urusan dalam pekerjaan.
terima kasih cikgu.

Assalamuaikum cg..mohon share template cg ya..Semoga Allah memberkati cgu. Email sy... ubksesma@gmail.com..tq cg

Assalammualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh share soft copy takwim ini di email ezatularni@gmail.com. terima kasih saya ucapkan pd cikgu kerana sudi berkongsi. saya doakan semoga cikgu sentiasa sihat dan gembira. terima kasih.

Assalamualaikum,kak eja,nk jgk templaye takwim 2022.semoga Allah permudahkan segala urusan akak sekeluarga email saya nurzuriana@edidik.edu.my

assalamualaikum cikgu... saya mohon soft copy untuk takwim ni boleh ke... cikgu email ke azlinamdzahari82@gmail.com.... semoga cikgu diberikan kesihatan yang baik dan Allah mempermudahkan segala urusan cikgu..

assalamuaikum cikgu nurhaiza, jika tidak keberatan boleh cikgu share soft copy ini? tq cikgu haiza, semoga diimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
amiliza.manaf@gmail.com

salam cikgu nurhaiza...semoga perkongsian ini dapat memberi rezki yang melimpah ruah kepada cikgu sekeluarga dan diberi kesihatan yang baik..
sy juga ingin template ini.. nabilah8277@gmail.com
terima kasih

assalamuaikum cikgu nurhaiza, jika tidak keberatan boleh cikgu share soft copy ini? tq cikgu haiza, semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
federer5108@gmail.com

assalamuaikum cikgu nurhaiza, jika tidak keberatan boleh cikgu share soft copy ini? tq cikgu haiza, semoga diimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
isrulliza@yahoo.com. Terima Kasih

assalamualaikum cikgu nurhaniza, saya mohon untuk share soft copy takwim ya..
salina6948@gmail.com

terima kasih cikgu, semoga Allah ganjari pahala berlipar ganda dan dipermudahkan urusan, sukses dunia akhirat.

Assalamualaikum Puan.Boleh share takwim ubk 2022 di mapatans@yahoo.com

Assalamualaikum cg Nurhaiza. semoga tidak terlewat lagi. saya nak mohon share juga soft copy takwim ubk 2022 ke alamat email lieza0726@gmail.com

terima kasih cg semoga cg sentiasa dalam rahmat Allah .

Assalammualaikum cikgu,semoga tidak terlewat lagi untuk saya mohon share soft copy takwin ubk 2022 ke alamat fatimahakmal5528@gmail.com..terima kasih semoga dipermudahkan urusan cikgu.

Assalammualaikum cg,semoga tidak terlewat untuk sy mohon share soft copy ubk 2020 ke alamat fatimahakmal5528@gmail.com..terima kasih atas jasa cg.

Salam cikgu semoga saya tak lambat jugak iya..kuamirahkuishak@gmail.com tqvm cikgu..semiga dipermudahkan segala urusan cikgu

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
Saya dah email ye bahan bahan yang diminta untuk batch ketiga yg minta ni. maaf lewat boleh check email

mohon Cikgu Nurhaiza kalau tak keberatan minta share template untuk ini. terima kasih. hweychian@gmail.com

salam kak haiza...boleh tak kongsi dgn yan template takwim ni

jasminenur@gmailcom

Assalamuaikum cikgu Nurhaiza, jika tidak keberatan boleh cikgu share soft copy ini? Semoga diimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
afidahmohdali@yahoo.com. Terima Kasih

Assalamualaikum Cikgu Nurhaiza, boleh x sharekan soft copy ..Moga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan
norainmsalleh@gmail.com

Assalamualaikum, Cikgu boleh share kan ke sy templete dan soft copy ini. norainmsalleh@gmail.com

assalamualaikum cikgu, boleh x kongsi dengan saya softcopy takwim ni..

ruby_rr1294@yahoo.com

terima kasih banyak2..

Assalamualaikum Cikgu,
Mohon agar dapat sharekn template ni utk saya jadikan rujukan saya. Terima kasih.

mraqilaiman@yahoo.com

saya dah sent ye ke email masing -masing. boleh check. terima kasih atas doa yang baik baik untuk saya. semoga kita semua dirahmatiNya

Hi. Saya nak template itu juga ya Cikgu.

kartik3928@gmail.com

Terima kasih

Assalamualaikum cikgu, saya mohon share template perancangan UBK 2022 ya. ini emel saya...sitinoorizamuhamadnoor@gmail.com

Semoga cikgu terus cemerlang di masa hadapan.

Terima kasih cikgu

assalamualaikum cikgu nurhaiza boleh ke share softcopy takwim ubk ni dgn saya

haninhanani@gmail.com

Semoga dipermudahkan segala urusan cikgu dan terima kasih banyak2 😊

Assalamualaikum cikgu, saya mohon share template perancangan UBK 2022 ya. ini emel saya...zatifauzati@gmail.com

Semoga cikgu terus cemerlang di masa hadapan.

Terima kasih cikgu

Salam cikgu nurhaiza. Boleh share softcopy takwim ubk. Ni emel sy idaluv_fny@yahoo.com.Terima kasih banyak2.

Assalam puan, sy nak mohon puan share softcopy takwim ubk. terima kasih. emel sy wannorhaini@gmail.com

Assalamualaikum cikgu Haiza
saya cikgu Ramizah,boleh sharekan juga softcopy takwim ni?
ni email saya ramizahalias88@gmail.com
terima kasih cikgu

saya dah email ye boleh check. terima kasih sudi mendoakan yang baik baik untuk saya. Semoga kita semua dalam rahmatNya

AHMAD ZULHILMI delete March 13, 2022

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya kaunselorzulhilmizaini96@gmail.com

Terima Kasih. Semoga terus sukses.

Assalamualaikum Cikgu Haiza. Saya Cikgu Fazliana. Bolehkah cikgu share juga pada email saya softcopy takwim 2022 ini? Ni email saya mizzanakhalid@gmail.com ALLAH membalas jasa baik cikgu atas perkongsian ini🤲🏻✨

Assalamualaikum Cikgu Haiza. Saya Cikgu Fazliana. Bolehkah cikgu share juga pada email saya softcopy takwim 2022 ini? Ni email saya mizzanakhalid@gmail.com ALLAH membalas jasa baik cikgu atas perkongsian ini🤲🏻✨
. Terima kasih Cikgu✨

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel rodnankaunselor@gmail.com tq

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? gmel rodnankaunselor@gmail.com

Assalamualaikum Cikgu. Minta izin utk email kan pd saya
hana3006mohd@gmail.com

Terima kasih Cikgu

Assalamualaikum... terima kasih di atas perkongsian. sy juga mohon untuk dapatkan template Takwim ubk ini... terima Kasih

ruziyanamdsaleh@gmail.com

Assalamualaikum cikgu.sy nak mintak template ni boleh?
suzana2369@gmail.com

Assalamualaikum.saya pun nak template jugak .
suzana2369@gmail.com

salam kenal cikgu.

minta izin share template. adeline09926@gmail.com

terima kasih cikgu.

ASSALAMUALAIKUM. MOHON TEMPLATE TAKWIM UBK 2022 JUGA. SEMOGA TERUS CEMERLANG. yatiebpj@gmail.com

Assalamualaikum Cikgu Haiza..
Mohon template takwim ubk 2022 juga. Semoga sentiasa sukses. daripada gbk sekolah rendah negeri Kedah. wannurmariani@gmail.com

Salam alaik Kak Nurhaizah..Mohon share template takwim ubk kakak 2022.roszalindarahimi@gmai.com

Assalamualaikumcikgu saya pun nak template jugak

mokriskizs@gmail.com

salam. cgu nurhaiza. nak minta juga softcopy takwim ni. email sy : nurulshiellaamira@gmail.com terima kasih cgu

Assalamualaikum cikgu nur.. sy juga ingin meminta template takwim ini. Terima kasih. email: nsyuhadaizanda92@gmail.com

Salam.. cikgu.. mohon share.. cikgunazliah@gmail.com

Salam sejahtra.. Saya jg nk mnta softcopy takwim ini. Terima kasih cikgu.
Email : magdalenelou93@gmail.com

saya jg ingin dapatkan template cikgu. email sy : awien_nazwien@yahoo.com terima kasih cikgu

assalammualaikum dan selamat malam, saya dah email kepada semua pemohon di atas

farhanmokhtar007@gmail.com

Salam Cikgu, boleh saya dapatkan template cikgu, shafiqahnur821@gmail.com, terima kasih juga. Ramadhan Kareem

Salam cikgu, boleh saya dapat template ini.
shafiqahnur821@gmail.com
Terima kasih Cikgu, Ramadhan Kareem

Assalamualaikum Cikgu Haiza, saya juga ingin mendapatkan template Cikgu. Ini email saya rozlinemohdrosmi@gmail.com. Ribuan terima kasih diucapkan. Semoga Cikgu Haiza terus sukses.

assalamualikum.. saya rosni.
mohon untuk kongsi takwin ubk 2022/2023.
terima kasih

assalamualaikum... saya rosni..
mohon jasa baik cg haiza untuk kongsi takwin 2022/2023 sebagai rujukan saya. segala jasa baik cg hanya allah dapat membalasnya. semoga rezeki cikgu semakin bertambah. terima kasih
email saya: maslina1955b@gmail.com

Assalamualaikum Cikgu Haiza, saya juga ingin mendapatkan template Cikgu. Ini email saya rodziahismail1982@gmail.com. Ribuan terima kasih diucapkan. Semoga Cikgu Haiza terus sukses.

Assalamualaikum cikgu..

Saya tak pasti ini kali ke berapa saya oomen, tp saya x nampak komen saya..

Jika tidak keberatan, boleh saya dapatkan soft copy? ainulradiah@gmail.com


Semoga cikgu diberikan kesihatan yang baik..

waalaikummussalam. saya dah email pada semua pemohon di atas. Amin..atas doa yg baik baik untuk saya. Semoga kita semua diberkatiNya

assalamualaikum... saya badariah..
mohon jasa baik cg haiza untuk kongsi takwim 2022/2023 sebagai rujukan saya. segala jasa baik cg hanya allah dapat membalasnya. semoga rezeki cikgu semakin bertambah. terima kasih
email saya: adrah310889@gmail.com

Assalamualaikum cikgu.
mohon jasa baik cikgu untuk kongsikan template ini sebagai rujukan saya. Terima kasih atas bantuan dan kerjasama dari cikgu
Email saya : wana_ezzy@yahoo.com

waalaikummussalam . saya dah email kepada dua pemohon di atas

salam cikgu, boleh minta template takwim berkenaan ke... terima kasih cikgu... ctnurhazwani99@gmail.com

Assalamulaikum cikgu, mohon jasa baik cikgu untuk kongsikan template sebagai rujukan saya juga. Semoga dipermudakan urusan cikgu selalu. Terima kasih

Assalamulaikum cikgu, mohon juga kongsikan soft copy takwim ini dengan saya dia email rostipahmuhiddin@gmail.com. Semoga dipermudahkan urusan cikgu selalu. Aaamin. Terima kasih

 

Telegram Channel