Total Pageviews

12 March 2014

Assigntment Kelab Kerjaya 3/14

Orait ..when
Too many things to do
Counseling session is a priority
Then the rest ..work from home.

Hari ni perjumpaan Kelab Kerjaya kali ke 3. Dlm keadaan panas ni tak ramai yg attend persatuan. Hari ni pun cuma 6 org yg datang. Well apalagi saya plan kuiz kerjaya dengan 5 soalan dan dengan berpasangan mereka perlu menjawab kuiz tersebut. Hari ni rasa pack sgt buat kerja kerja mengadap komputer dan bimbingan kelompok. So bile buat aktiviti ni is a win win situation. Student akan explore jawapan ke sana ke mari dan cikgu boleh sambung aktiviti pengurusan mengejar due last day pengetua dua hari je lagi. So kena make sure semua plan aktiviti April approve by boss skrg especially bab bajet kewangan lulus tinggal perlaksanaan jer bila boss baru masuk. Then program mei barula mengadap boss untuk tau rentak boss baru so jika tak approve ada masa untuk alternatif plan.
Orait ni antara jawapan kuiz yg diberi. Nak bagi hadiah bukan sesuatu yg susah pun di bilik kaunseling ni dgn stok beg yg banyak, alat tulis, hadiah Minda Sihat pun masih ada lagi berupa buku tulis dan bekas air so bagi ganjaran hadiah tu pun dah buat student seronok.

No comments: