Total Pageviews

19 March 2017

AgriRace Dan Agro Youth Challenge: UPM

Pagi yg baik dgn cuaca yg baik. Memang rezeki murid murid ni apabila dapat menyertai pertandingan ini. Ini krn apabila saya mendapat tau mengenai pertandingan ini dah sgt last minit. Saya mendaftar untuk agrirace dan AYC tetapi hanya ada penyertaan yg untuk AYC shj kerana AgriRace dah penuh








So sy menarik diri krn jika setakat satu pertandingan dan 3 org shj..sukar nak pilih yg mana sbb lapan murid ini dah berharap sgt. So to be fair...tak perlu masuk. Tup tup hari Khamis masa sesi result SPM diedar urusetia menelefon memaklumkan yg saya boleh menghantar dua pertandingan dan baru je nak inform student ....tetiba tragedi contact nombor hilang dan semua lost memory dan tawakal je jika urusetia contact semula. Tup tup pkl 4 ptg...urusetia menghubungi sy semula dan itulah rezeki PRS ni hingga sampai ke sini hari ini.
Tahniah pasukan AgriRace terdiri dari
Hasanah, Afiq Azizi, Kamalia, Aiman Arif, Mohd Azri mendapat naib johan . Seronok betul diaorg ni lari sana sini ..boleh dpt idea buat projek camni untuk event PRS nanti ye.

manakala pasukan AYC mendapat tempat johan. Tahniah Nurin, Zai, dan Aliff.


Mood bercuti sekolah diaktifkan
Kajang - Alor Pongsu
 
Kumpulan AYC
Kump AgriRace
Syarat Pertandingan

No comments: