Total Pageviews

16 October 2020

Pengenalan Kajian Tindakan Oleh Majlis Guru Cemerlang WPKL



                                                                     https://youtu.be/vThSbuvjBBE

Boleh ambil bahan slaid download dari sini

Perkongsian kami team majlis guru cemerlang untuk pengenalan kajian tindakan. Hari ini juga kami buat pendaftaran bakal bakal GC KL  untuk dijadikan mantee. Jika anda menonton rakaman ini dan ada soalan boleh bertanya ye. 

Hari yang sangat hectic. Menaip kajian kes untuk presentation by online dgn PERKAMA yang datelinenya semalam tapi dah lanjutkan untuk saya hantar jugak . So online kajian tindakan ni sambil menaip gak. Habis je online..boss kaunseling unit HEM ada minta resume saya pula dari pkl 11 pagi tadi tapi saya Tak menyempat nak intai dahla dateline pkl 5. Bila dapat mesej lagi ..betapa serious boss saya minta lagi dan kata takpe kalo lebih dari pkl 5 ..akhirnya pkl 7.15 baru dapat sent itu pun sebab dapat mesej lagi bila nak sent huhu. Hmm nak bagi saya anugerah apa lak tu .....ahaks:)
Bila dah 10 jam di komputer...terus bahu rasa stress. 

alhamdulillah for my student
Shortlist for ikon SLAD ,KPJ,PRS






No comments: