21 August 2022

Majlis Apresiasi Kecemerlangan SMK Cheras

Terima kasih kepada barisan pentadbir yg memberikan sijil penghargaan khidmat bakti kepada kami barisan UBK kerana lonjakan prestasi program Brilliant dan program Yes You Can yg diletakkan di bawah pengurusan kami. 

Tahniah kpd semua guru subjek yg melonjakkan prestasi dalam keadaan PKP. Kami membantu dari segi pengurusan perjumpaan , makan minum , trace murud yg tidak masuk kelas dalam talian dan menjejak murud yg tidak memberikan komitmen dlm extra kelas mereka.

Murid yg bermasalah dari segi token bulanan, kami top up direct melalui projek Gerobok Peranti agar mereka masih dpt mengikuti kelas . 
Kami bagi tiga kategori saya bertanggungjawab sepenuhnya utk murid Brilliant mengenal pasti extra jadual tidak bertindan, memberikan motivasi dan memberikan link link pengajaran dari Majkis Guru Cemerlang WPKL. Mengatur nota penceramah jika diminta dsb. Sumbangan kecil dari kami bagi membantu guru subjek. 
Rozi memgurus murid murid galus Sejarah.Membuat group whatsapp Yes You can  BM. Mengatur lokasi dan memujuk murud murid masuk kelas haha.
Azlina pula in charge Yes You Can BM. Nasi Arab 
Terima kasih buat semua yg menyokong dan mendoakan yg baik baik. 
 

Telegram Channel