Total Pageviews

1 December 2020

Rancangan Tahunan UBK SMK Cheras 2021






Hi siap juga rancangan tahunan UBK 2021 ini buat waktu malam hingga ke tengah malam hingga 1.00 pagi ahaks...

Maklumlah nak tally dengan kalendar, nak tally kan dengan takwim pengurusan sekolah dengan jadual tahun depan yang tidak seragam kemasukan murid masuk ke sekolah dengan murid tingkatan 5 2020 yang masih meneruskan persekolahan...

Yang pastinya saya membuang semua perancangan yang melibatkan aktiviti luar sekolah haaa makanya duduk diam diam sepanjang tahun hadapan dalam kawasan sekolah sahaja ye. kem ke..lawatan ke semuanya saya keluarkan dulu.

saya wujudkan tema setiap bulan untuk unit saya menjalankan aktiviti harian melibatkan 4 bidang fokus perekayasaan perkhidmatan bimbingan dan kaunseling saya.



Mungkin hanya Tuhan..
Yang tahu segalanya
Apa yang ku inginkan 
Di saat -saat ini  ;)
#layanyoutubematasegarterus














 

33 comments:

Guru UBK Arman Tiardek said...

Tahniah cikgu..Lengkap sgt takwimnya,sng utk keyin dlm erekod..Boleh share softcopy ka😁😁

Unknown said...

salm cg...boleh saya dapatkan contoh untuk rancgn tahunan ni..sekiranya tiada keberatan oleh cg..boleh emel kepada saya nish.neyl_oct@yahoo.com..tq cg atas perkongsian

Unknown said...

salam cg blh sy dptkan cth rancangan tahunan ini...sekiranya tidak keberatan mohon puan emailkan kpd sy annasuwannarat6@gmail.com...terima kasih

Anonymous said...

tahniah cikgu. jika tidak keberatan boleh cikgu share kepada saya untuk rujukan sharifahmariamlaili@yahoo.com

Guru Kaunseling Nurhaiza Che Mat said...

Saya dah share softcopy pada ketiga -tiga pemohon di atas

Anonymous said...

salam kak.boleh tak yan nak soft copy. jasminenur@gmail.com

Unknown said...

tahniah cikgu, jika tidak keberatan , blh share tak utk saya buat rujukan, yewlan2506@hotmail.com, terima kasih

siti said...

Assalamualaikum, cikgu. terima kasih cikgu ats perkongsian. Mohon halalkan segala ilmu yg cikgu kongsikan di sini.

Unknown said...

assalam cikgu mohon share pada email saya ustazapai@gmail.com.. terima kasih cikgu

Unknown said...

assalamualaikum cikgu Nurhaiza. Mohon share pada email saya rosnidarokman@gmail.com
tq in advance.

Unknown said...

Assalamualaikum
Cikgu mohon share pada email saya. rosnidarokman@gmail.com
tq in advance

Anonymous said...

Assalamualaikum cikgu.. mohon share dan email saya cikgunazliah@gmail.com

Anonymous said...

Assalamulaikum cikgu.. Mohon share cikgu.. mohon share ini adalah email saya cikgunazliah@gmail.com terima kasih.

Anonymous said...

Hi cikgu,boleh share kepada saya sebagai rujukan. peatricejentia@gmail.com.Terima kasih cikgu.

Nadd said...

terima kasih atas perkongsian. harap cikgu boleh share soft copy @nadirah1404@gmail.com. terina kasih😊

salina said...

Assalamulaikum cikgu.. Mohon share cikgu..sebagai rujukan. Ini email saya salinahashim47@gmail.com terima kasih.

ZINNIRAH said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

aSSALAMMUALAIKUM CIKGU. TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN.DIHARAP DAPAT SHARE KE EMEL SY zinnirahtahirah@gmail.com

ZINNIRAH said...
This comment has been removed by the author.
Guru Kaunseling Nurhaiza Che Mat said...

hi semua
saya dah sent pada 9 email pemohon di atas

zawanah said...

Assalamualaikum cikgu.
Terima kasih kerana kongsikan takwim cikgu yang lengkap dan sempurna ini. Boleh cikgu share kepada saya untuk rujukan di zawanah1995@gmail.com
terima kasih cikgu

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu.... saya juga mohon agar cikgu sudi share softcopy bahan di atas.... terima kasih cikgu... ini emel saya... khasidah.dawi5698@gmail.com

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu.. mohon share soft copynya.. smoga cikgu dimurahkan rezeki... (eye_jay84@yahoo.com)

Unknown said...

mohon share cikgu.. (eye_jay84@yahoo.com)

Lau Ang Chee said...

perkongsian yang amat membantukan. Mohon share soft copy sebagai rujukan (angel032697@yahoo.com) terima kasih

Anonymous said...

Assalam cikgu Haiza...Boleh share softcopy untuk saya buat rujukan? mohon share ke email sy umaysueriati@yahoo.com moga Allah SWT memudahkan urusan cikgu asbab memudahkan kami mendapatkan softcopy RPT UBK ini...trm kasih

Siti Norleza said...

Salam Cikgu Haiza ..boleh share soft copy untuk rujukan?sitinorleza@gmail.com.my
Terima kasih byk2 Cikgu.

Siti Norleza said...

Salam...Cikgu Haiza....boleh share softcopy untuk rujukan ?sitinorleza@gmail.com.my
Terima kasih byk2 Cikgu.

Anonymous said...

Salam Cikgu Haiza boleh share softcopy untuk rujukan? jungkogroso@yahoo.com
Terima kasih byk2 cikgu.

Anonymous said...

Assalamualaikum wbt cikgu Haiza.
Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih byk2 cikgu

Anonymous said...

Assalamualaikum wbt cikgu Haiza.
Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih byk2 cikgu

Siti Norleza said...

Salam Cikgu Haiza boleh share softcopy untuk rujukan? jungkogroso@yahoo.com
Terima kasih byk2 cikgu.

Siti Norleza said...

Assalam cikgu Haiza. Boleh share softcopy utk saya. Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih