5 May 2017

Anugerah YPC 2017 : Guru Bestari Dan Anugerah Khas PIBGTahniah diucapkan kpd rakan sekerja saya Pn Rozinani Awang krn mendapat anugerah guru bestari Yayasan Pendidikan Cheras bagi SMK Cheras pada tahun ini. Anugerah yg diberikan kpd seorang calon guru di sekolah angkat Yayasan Pendidikan Cheras yg memberikan sumbangan juga terhadap program YPC. Anugerah seperti Anugerah Perkhidmatan Cemerlang peringkat JPN tetapi dgn hadiah wang tunai yg lumayan dan hadiah iringan pun lumayan gak tahun ni..iphone tuuuu. Terima kasih kpd para pentadbir krn menganugerahkan kpd geng kaunselor berderet 3 kali anugerah ini yg dijalankan secara dwitahunan. Bermula tahun 2012 saya menerima anugerah ini, diikuti oleh Cikgu Padali tahun 2015 dan Rozinani untuk tahun 2017. So next..? Kami mengharapkan Raudzah untuk tahun 2019 :) huhuhu jika masih rezeki kami.
Cuma saya sangat terkilan kerana tidak dapat menghadiri majlis ini pada kali ini krn tarikh 3 Mei 2017 bertembung dgn program saya menghadiri meyuarat penting di Cyberjaya ;) Dahlah setiap kali majlis penganjuran dijalankan di sebelah malam tetapi tahun ni bertukar format ke sebelah tgh hari pula. kalau tak sudah tentu berpuluh gambar selfie dan photoshoot kami dalam blog ni untuk entri ni haha..

Tahniah kpd AJK PIBG team 2016 - 2017 krn mendapat pengiktirafan PIBG terbaik tempat pertama untuk sekolah sekolah anak angkat YPC. Diharapkan komitmen yg diberikan oleh ibu bapa SMK Cheras akan sentiasa meningkat.

Bagan Lalang
Leadership to be inherit
Well done 

Telegram Channel