1 December 2020

Rancangan Tahunan UBK SMK Cheras 2021






Hi siap juga rancangan tahunan UBK 2021 ini buat waktu malam hingga ke tengah malam hingga 1.00 pagi ahaks...

Maklumlah nak tally dengan kalendar, nak tally kan dengan takwim pengurusan sekolah dengan jadual tahun depan yang tidak seragam kemasukan murid masuk ke sekolah dengan murid tingkatan 5 2020 yang masih meneruskan persekolahan...

Yang pastinya saya membuang semua perancangan yang melibatkan aktiviti luar sekolah haaa makanya duduk diam diam sepanjang tahun hadapan dalam kawasan sekolah sahaja ye. kem ke..lawatan ke semuanya saya keluarkan dulu.

saya wujudkan tema setiap bulan untuk unit saya menjalankan aktiviti harian melibatkan 4 bidang fokus perekayasaan perkhidmatan bimbingan dan kaunseling saya.



Mungkin hanya Tuhan..
Yang tahu segalanya
Apa yang ku inginkan 
Di saat -saat ini  ;)
#layanyoutubematasegarterus














 

47 comments

Tahniah cikgu..Lengkap sgt takwimnya,sng utk keyin dlm erekod..Boleh share softcopy ka😁😁

salm cg...boleh saya dapatkan contoh untuk rancgn tahunan ni..sekiranya tiada keberatan oleh cg..boleh emel kepada saya nish.neyl_oct@yahoo.com..tq cg atas perkongsian

salam cg blh sy dptkan cth rancangan tahunan ini...sekiranya tidak keberatan mohon puan emailkan kpd sy annasuwannarat6@gmail.com...terima kasih

tahniah cikgu. jika tidak keberatan boleh cikgu share kepada saya untuk rujukan sharifahmariamlaili@yahoo.com

Saya dah share softcopy pada ketiga -tiga pemohon di atas

salam kak.boleh tak yan nak soft copy. jasminenur@gmail.com

tahniah cikgu, jika tidak keberatan , blh share tak utk saya buat rujukan, yewlan2506@hotmail.com, terima kasih

Assalamualaikum, cikgu. terima kasih cikgu ats perkongsian. Mohon halalkan segala ilmu yg cikgu kongsikan di sini.

assalam cikgu mohon share pada email saya ustazapai@gmail.com.. terima kasih cikgu

assalamualaikum cikgu Nurhaiza. Mohon share pada email saya rosnidarokman@gmail.com
tq in advance.

Assalamualaikum
Cikgu mohon share pada email saya. rosnidarokman@gmail.com
tq in advance

Assalamualaikum cikgu.. mohon share dan email saya cikgunazliah@gmail.com

Assalamulaikum cikgu.. Mohon share cikgu.. mohon share ini adalah email saya cikgunazliah@gmail.com terima kasih.

Hi cikgu,boleh share kepada saya sebagai rujukan. peatricejentia@gmail.com.Terima kasih cikgu.

terima kasih atas perkongsian. harap cikgu boleh share soft copy @nadirah1404@gmail.com. terina kasih😊

Assalamulaikum cikgu.. Mohon share cikgu..sebagai rujukan. Ini email saya salinahashim47@gmail.com terima kasih.

This comment has been removed by the author.

aSSALAMMUALAIKUM CIKGU. TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN.DIHARAP DAPAT SHARE KE EMEL SY zinnirahtahirah@gmail.com

This comment has been removed by the author.

hi semua
saya dah sent pada 9 email pemohon di atas

Assalamualaikum cikgu.
Terima kasih kerana kongsikan takwim cikgu yang lengkap dan sempurna ini. Boleh cikgu share kepada saya untuk rujukan di zawanah1995@gmail.com
terima kasih cikgu

Assalamualaikum cikgu.... saya juga mohon agar cikgu sudi share softcopy bahan di atas.... terima kasih cikgu... ini emel saya... khasidah.dawi5698@gmail.com

Assalamualaikum cikgu.. mohon share soft copynya.. smoga cikgu dimurahkan rezeki... (eye_jay84@yahoo.com)

mohon share cikgu.. (eye_jay84@yahoo.com)

perkongsian yang amat membantukan. Mohon share soft copy sebagai rujukan (angel032697@yahoo.com) terima kasih

Assalam cikgu Haiza...Boleh share softcopy untuk saya buat rujukan? mohon share ke email sy umaysueriati@yahoo.com moga Allah SWT memudahkan urusan cikgu asbab memudahkan kami mendapatkan softcopy RPT UBK ini...trm kasih

Salam Cikgu Haiza ..boleh share soft copy untuk rujukan?sitinorleza@gmail.com.my
Terima kasih byk2 Cikgu.

Salam...Cikgu Haiza....boleh share softcopy untuk rujukan ?sitinorleza@gmail.com.my
Terima kasih byk2 Cikgu.

Salam Cikgu Haiza boleh share softcopy untuk rujukan? jungkogroso@yahoo.com
Terima kasih byk2 cikgu.

Assalamualaikum wbt cikgu Haiza.
Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih byk2 cikgu

Assalamualaikum wbt cikgu Haiza.
Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih byk2 cikgu

Salam Cikgu Haiza boleh share softcopy untuk rujukan? jungkogroso@yahoo.com
Terima kasih byk2 cikgu.

Assalam cikgu Haiza. Boleh share softcopy utk saya. Mohon share ke emel saya hnizamad@gmail.com
Terima kasih

Salam Cikgu haiza.. kalau tak keberatan sy pun nak softcopy untuk rujukan...boleh tolong emailkan di faridahsmdn@yahoo.com . terima kasih..

Assalamualaikum cikgu haiza...kalau tak keberatan boleh tak sy pun nak softcopy untuk rujukan...minta tolong email di faridahsamsudin5995@gmail.com

Hai cg, blh share siftcopy dgn saya sekiranya tak keberatan. Share ke email nantaibuyong@yahoo.com

salam cikgu. kalau tak keberatan, boleh tak cikgu send softcopy rancangan tahunan ubk tersebut ke email sy : cikhafizahnurani@gmail.com. tq cikgu

Assalamualaikum cikgu.
Terima kasih kerana kongsikan takwim cikgu. Boleh cikgu share kepada saya untuk rujukan di emel syaheedsyarif@gmail.com.

Terima kasih cikgu.

salam, cikgu, sekirannya tidak keberatan boleh share takwin kpd sy. Email. : clyzne26@gmail.com

terima kasih cgu.

Assalamualaikum cikgu
Tahniah....Boleh cg share utk rujukan di email yusriahyusofkaunselor@gmail.com

Hai cg, blh share softcopy dgn saya sekiranya tak keberatan. Share ke email vanniella90@gmail.com

Terima kasih.

Assalamualaikum..Puan Haiza..ini.kak.elly dr Kota Kinabalu.Mohon.Pn Haiza share softcopy ke.email.kakak .takwim UbK.
Kepada nursuhailibaharuddin@gmail.com

Terimakasih atas segala kebaikan yang diberikan.Semoga Allah memberi rahmat dan kSoh sayang buat puan sekeluarga.

Kepada semua pemohon pemohon yang mohon diemailkan rancangan tahunan UBK 2021, namun saya belum menghantar email...ingin saya maklumkan yang saya baru sahaja email kepada anda semua takwim 2022. terima kasih

Waalaikummussalam Kak Elly
saya dah email.
Amin atas doa yang baik baik untuk saya . semoga akak dirahmatiNYa

assalam puan, saya nadia dari sarawak, boleh sharekan tak soft copy ke email nadiagladdy@gmail.com utk rujukan dan panduan. terima kasih atas ilmu yang bermanfaat dan dikongsikan ini.

assalamualaikum Cikgu. sy Hanina. boleh cikgu send takwim 2022 cikgu utk rujukan saya.
missnina_tip@yhoo.com
Tq ye. smog cikgu sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, dipermudahkan urusan sptmana cikgu memudahkan urusan org lain. aamin

assalamualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh cikgu share softcopy takwim 2022 cikgu (n0razainal83.nz@hmail.com)

 

Telegram Channel