Total Pageviews

23 May 2020

Kad Raya UBK SMK Cheras

Assalammualaikum
Esok raya...yeah yeah


Sejak PKP bermula, saya mula berjinak jinak belajar pelbagai jenis aplikasi. Selalunya kalau kat sek bab buku program saya tak pernah sekali pun jadi AJK atau AJK kain rentang...haa nampak tak kat situ betapa saya memang tak pandai design atau buat apa sahaja berkaitan poster atau kain rentang atau buku program. Sebab tu agaknya tak terpilih ..jauh di sudut hati mujurlah sebenarnya hihi. 

Nasib pun selalu menyebelahi dapat partner yg pandai design. 
Tapi sejak PKP mcm mcm jenis app antaranya Canva...senang nya klik klik klik siap...tadaaa.
Kalo tak...!! nak buat camni takdalah Nurhaiza yg dapat buat  hihi. Mau stress 10 hari ntah ntah berminggu sbb godek sana sini tak menjadi. 


Okey raya tahun baru 2020 ni berbeza sungguh. 
#kitajagakita
#rayanormabaharu
#rayadalamrumah

Banyak betul mcm mcm hashtag. 
Semoga kita semua dilindungi dari terkena wabak COVID 19 ni. 


Kebetulan hari lahir partner saya Rozinani Awang, partner yg paling setia dgn saya  haha 13 tahun dah bersama di sini. 
Semoga Rozi murah rezeki, diberkati dan diberikan ketabahan melalui hari hari yang mendatang dengan positif. 
We love you...hug..untuk Rozi


Rendang ayam dan
 rendang organ dalaman in the making
Ketupat palas on the way...tq Kak Mai
Lontong on the way..tq Siti




No comments: