Total Pageviews

6 October 2013

Hi Tea at Grand Season

Jom makan makan!

Hari ni join Hi Tea utk meraikan AJK Koperasi dan AJK Pengawas Pusat Sumber Ting 5 yang akan bersara! Selain tu..kami adakan majlis serentak dengan majlis meraikan Pn Hanim Kamari selaku Penolong Kanan 1 dan Puan Latipah Ketua Bidang Teknik dan Vokasional yang berpindah ke sekolah lain.

Yang menarik tentang hi tea di Grand Season ni ialah walaupun pakej hi tea tapi variety makanan dia memang macam lunch pulak. 
Nasi dengan pelbagai menu lauk dari kari kepala ikan, kambing, ayam, pelbagai seafood
Ini kali keempat merasa hi tea di sini dan fav ku di sini laksa..perghh..coz saya bukanlah peminat tegar laksa tapi laksa kat sini buat saya nak makan. 

Satu lagi daging kambing yg pelbagai menu.
Sampai pukul 1.20 tgh hari, memang terus target lamb. Wah dah lama tak melantak banyak tu ..eat ..eat ..and eat until 3 pm. 
Menariknya hi tea disini start seawal pukul 12.30 hingga pukul 5 petang..sangat berbaloi dengan bayaran rm 50 seorang.

Tu yang best tentang bulan Oktober.Bulan yg paling byk dpt makan free.

No comments: