29 January 2016

Penetapan Matlamat Dan Motivasi Ting 5Hari ini kami mengadakan program motivasi dengan Coach Fadli. Kami sangat selected apabila mengendalikan program motivasi maklumlah apabila pengalaman program motivasi dengan guru kaunseling di sekolah sendiri berbanding dengan penceramah luar yang lebih segar penampilannya tentulah berbeza:) dan pendekatannya juga tentulah berbeza. 

Program dijalankan bermula pada pukul 8.00 pagi dengan guru kaunseling sendiri yang mengedarkan penetapan target SPM tahun 2016. Murid akan mengisi ruang TOV iaitu markah peperiksaan akhir tahun 2015 dan ETR iaitu target murid untuk SPM.

Slot Coach Fadli dari 8.45 pagi hingga 10.20 pagi dengan bayaran RM 320 yang dibiayai oleh PIBG. 
Murid memberikan kerjasama yang baik dengan arahan Coach Fadli dan ransangan multimedia dan ransangan visual dan audio sangat signifikan dengan tajuk motivasi dan penetapan matlamat. Coach Fadli mempunyai terbitan buku-bukunya yang tersendiri dan berguna untuk rujukan murid. 


PENETAPAN TARGET SPM TAHUN 2016

BIL
MATA PELAJARAN
TOV
U1
PPT
PP
ETR
1.
BAHASA MELAYU

2.
BAHASA INGGERIS

3.
PENDIDIKAN ISLAM / MORAL


4.
SEJARAH

5.
MATEMATIK

6.
SAINS TERAS

7.
MATEMATIK TAMBAHAN

8.
BIOLOGI

9.
KIMIA

10.
FIZIK

11.
ICT / PERAKAUAN / L. KEJURUTERAAN

12.
REKA CIPTA / R.TANDA / MASAKAN / JAHITAN

13.
PERDAGANGAN / EKONOMI ASAS

14.
PENDIDIKAN SENI VISUALDo what's right
The right way
At the right time
Then success !!Bahawasanyasaya ………………………………………………………………………………………………………………
daritingkatan ………………….berjanjiuntukmengulangkajipelajarandengantekundanbersungguh-sungguh. SayajugaberjanjiuntukmemastikansayaberjayadengancemerlangsertamemperolehkeputusanpeperiksaandalamSPMtahun 2016seperti target saya di sebelah.

Sekian, terimakasih.
 

Telegram Channel