2 January 2022

Takwim UBK SMK Cheras 2022

Assalammualaikum Dan Selamat Sejahtera semua
Pembuka tirai pagi dengan mendung dan hujan...

Takwim 2022 disediakan untuk bentang dlm mesy Selasa depan. Bulan Mac nanti akan dimurnikan untuk masuk takwim koko Kelab Kerjaya juga. Ni takwim UBK takwim list sendiri panjang berderet untuk masuk program Majlis Guru Cemerlang KL, KLCA , Majlis Guru Kaunseling Kebangsaan selaku AJK. Dan unit unit lain di sekolah yg bukan UBK. 

Semoga dimudahkan urusan kita semua. 
Jika inginkan templete ni , letak email anda di ruang komen entri ni atau ruang komen page saya . Esok pagi pagi saya copy paste hantar terus. Lepas tu saya jarang intai dah komen jika mohon lewat ada tu berbulan baru saya perasan 🤭. 




1.1.2022


40 comments

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel nurshawatiabdwahab@gmail.com tq ❤️

syafiqahadli6869@gmail.com

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya farashiha@gmail.com.

Terima Kasih. Semoga terus sukses.

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya farashiha@gmail.com.

Terima Kasih. Semoga terus sukses.

Assalamualaikum.Mohon share pn Nurhaiza.email sy
ksnrt70@yahoo.com

Hai kak. Nak juga. thilagavathykanniah@gmail.com

Hai kak. Saya nak juga. thilagavathykanniah@gmail.com

thilagavathykanniah@gmail.com
Tq kak

Assalamualaikum cikgu Haiza.
Sy nak template cikgu yer.
Terima kasih byk 😘.
Ini email saya..
sobar646@gmail.com

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Ini emel saya nunuyaya959@gmail.com

Terima kasih cikgu. Semoga cikgu dirahmati Allah selalu dan terus sukses.

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel ctbaik85@gmail.com tq in advance❤️

Assalamualaikum cikgu.. Sy nk minta template ni boleh? emel ctbaik85@gmail.com tq ❤️

assalamualaikum Cg nurhaiza. ini emel saya wanizukri95@gmail.com
terima kasih cikgu, semoga cikgu sentiasa dipermudahkan segala urusan

salam kak nurhaiza..mohon share template UBk 2022 akak boleh..terima ksih bnyak kak. linfadhlina79@gmail.com

assalamualaikum Cg nurhaiza. ini emel saya wanizukri95@gmail.com
terima kasih cikgu

Saya dah email kepada semua pemohon . Boleh check email anda semua.
Terima kasih atas doa yang baik baik untuk saya . Amin ..Semoga doa yang baik baik dibalas dengan kerahmatan Allah

Salam, minta softcopy juga. Terima kasih cikgu.
anujay00224@gmail.com

Salam sejahtera cikgu. Saya nak minta template yang cigu kongsikan itu. Ini email saya, penghulukulleh@gmail.com

Selamat Tahun Baru 2022.

mohon bantuan cigu agar dapat emel sia 1 salinan takwim..tkasih.
yogesvarankaunder@gmail.com

Assalamualaikum Cg Haiza. Jika tak keberatan boleh share soft copy takwim 2022? Terima kasih.


wtn2532@gmail.com

Assalamualaikum kak. mohon share template UBK 2022 akak boleh. ini email saya. luqmanjamaludin6560@gmail.com . Terima kasih banyak2 kak.

Assalamualaikum. Cg nurhaiza. Mohon share template UBK 2022 cikgu, ini emel saya teresasiii95@gmail.com. Terime kasih banyak cikgu.

Assalamualaikum Cg nurhaiza. Mohon share template UBK cikgu. ini emel saya teresasii95@gmail.com. Terima kasih banyak cikgu~

Assalamualaikum Haiza
Moga sentiasa sihat dalam rahmat Allah.
K Ina pun berhajat untuk mohon template Takwim ni.
Terima Kasih Haiza.

butikinaanggun@gmail.com

salam cg nurhaiza......nk jugak....semoga cg dipermudahkan segala urusan.....aminnn.....tq....rizalisamat@yahoo.com

assalamualaikum... cikgu Haiza boleh emailkan juga pada sy wahida2809@gmail.com

Assalamualaikum cikgu haiza..

Email saya zairyazaira8183@gmail.com

salam kak nurhaiza.Assalamualaikum kak haiza.mohon share template UBk 2022. ni email sy aliaafrina05@gmail.com . terima ksih bnyak kak. Semoga dipermudahkan urusan kak. Aamminn

Assalammualaikum cikgu haiza. Mohon jass baik puan kongsikan takwim di nurizien@gmail.com. Jasa baik puan saya dahului dengan ucapan terima kasih. Semoga dipermudahkan urusan puan insyaAllah.

assalamualaikum... cikgu Haiza boleh emailkan juga pada sy asmaulhusna_majuan@yahoo.com

salam cikgu..mohon share template..terima kasih cikgu..

nish.neyl_oct@yahoo.com

assalam kak haiza....ni alamat email...g-71416906@moe-dl.edu.my

Assalamualaikum harap tak terlambat nak bagi email. Klu boleh Nk jugaa ye. Moga selalu dipermudahkan urusan cikgu Haiza

liyana.azharii98@gmail.com

Assalamualaikum cikgu, mohon share ye template cikgu. email sy mutiarasufi84@gmail.com Terima kasih banyak ye ikgu. Moga terus success dan dipermudahkan semua urusan

assalamualaikum cikgu..sy juga berminat dengan template cikgu.bolehlah kiranya send dialamt email : sweetberry_wardah@yahoo.com.Terima kasih cikgu.Semoga sentiasa dalm Rahmat dan Redha Allah.Semoga cikgu sekeluarga berjaya dan bahagia didunia dan diakhirat

Selamat pagi. Tq sharing rancangan tahunan. boleh send di email saya jossekb@gmail.com. terima kasih

Assalammualaikum cikgu kalau tak keberatan boleh share soft copy takwim ini di email norazainal83.nz@gmail.com. terima kasih sy ucapkan pd cikgu kerana sudi berkongsi. saya doakan semoga cikgu sentiasa sihat dan gembira

Assalamualaikum cikgu.. harapnya masih tak terlewat untuk saya..mohon cikgu share template dengan saya g-54336690@moe-dl.edu.my.. Terima kasih banyak cikgu.semoga cikgu sentiasa berada dalam keadaan sihat.. Aamiin2..

waalaikummussalam. saya dah email kepada semua pemohon di atas. Terima kasih mendoakan saya yang baik baik . Amin

Assalamuaikum cg..mohon share template cg ya..Semoga Allah memberkati cgu. Email sy nurmarsya6031@gmail.com..tq cg

 

Telegram Channel