12 March 2024

Majlis Penyampaian Surat Kenaikan Gred Guru Cemerlang

Salam Ramadhan hari pertama. 
Semasa tgh busy atas pentas mengendalikan program ACT SMART Adab , dapat panggilan dari JPWP Unit Pengurusan Bakat. 
Meminta saya ke JPN segera sblm 8.30 pagi. Saya maklumkn yg saya tgh duty atas pentas­čśé­čśérasa mcm kena scam je call tetiba kata pengarah nak jumpa 

Belek nombor tel mcm betul la pulak dari JPN. Saya tanya ada apa ye pengarah nak jumpa. Pegawai kata ttg surat kenaikan gred guru cemerlang. Oh ok saya jawab ringkas. Tali dlm hati..Hmmm kena redeep lagi ka ...waaa bgtau dgn pengetua dan PK HEM sy kena segera ke sana. Maklumlah musim redeep kat JPN. 
Pengetua dan PK HEM melepaskan dgn hmm ada apa ye..

Dah sampai di Audi JPN rupanya pengarah sendiri nak sampaikan surat kenaikan gred guru cemerlang dlm majlis perhimpunan bulanan pegawai JPN. Alhamdulillah lega plus gembira diraikan . 
Terima kasih tuan pengarah


geng guru cemerlang satu ketika dulu Pn Yong Guat Baby GC Geografi yang skrg ni SISC +

Bersama adik adik pemangkuan guru cemerlang gred 44 dan 48 dari pelbagai subjek. 
Bersama mantan guru kaunseling yg kini menjawat jawatan pengetua. Puan Ayu



Ya Allah, jadikan puasaku di bulan ini sebagai puasa orang-orang yang berpuasa sebenarnya, shalat malamku di dalamnya sebagai orang yang shalat malam sebenar¬nya, bangunkan daku di dalamnya dari tidurnya orang-orang yang lalai. Bebaskan aku dari dosa-dosaku wahai Tuhan semesta alam. Maafkan aku wahai Yang Memberi ampunan kepada orang-orang yang berbuat dosa.




 

Telegram Channel