Total Pageviews

14 April 2014

Permohonan Guru Cemerlang

Fokus
Handphone silence mode

Hari ni duduk diam diam kat rumah selongkar mini library dan study. Huhu dua esei nak kena buat hari ni. So mmg kena bagi tumpuan betul pada esei yang nak taip ni. Tinggal 10 hari dateline pencalonan guru cemerlang. Actually motivasi dah turun sikit bila excoursemate kata guru cemerlang DG 48 kuota tak banyak dan tahun lepas tak buka pun. 2 tahun lepas hanya dua guru kaunseling terpilih untuk interview tapi tak lepas untuk lantikan GC DG 48. Bila cakap pasal guru cemerlang DG 48 memang kena byk benda nak di upkan..takpela ingat balik niat awal saja isi nak tau setakat mana diri dinilai. Guru cemerlang sekolah Pn Sharin  galakkan saya mengisi juga sebab tak sure pasal kuota yg penting isi dulu kalo ada rezeki ...adalah. 

No comments: