Total Pageviews

16 June 2014

Morning ! Gold Coast Morib

Matahari pagi oh cantiknya
Ombak beralun wah ganasnya
Angin bertiup perghh dinginnya
Memang terasa kedamaiannya

Selamat pagi ! Gold Coast Morib http://www.goldcoastmoribresort.com/
Malam tadi beriya student ni nak join tengok sunrise. Pukul 6.30 pagi seorang pun tak respon masing masing tergolek balik kat katil lepas Subuh. Entah tido ke tak diaorang ni malam tadi. Its okey cikgu jalan seorang sorang. Morning walk ada je warga tua yang dah start morning walk di pantai. Dah sejam di situ saya mula bergerak ke cafe untuk breakfast. Tak nampak jugak bayang bayang diaorang ni so layan diri breakfast sorang sorang. Tgk jam dah pukul 8.30 pagi tak nampak kelibat seorang pun student saya..kenalah naik apartmen.
Orait time rehat! Memang mood malas dah datang ni. Direct 11 hari tak cukup tidur my eyebeg become bigger and bigger dah rasa cam baby panda punya mata. Tertidur terjaga tertidur hingga pukul 11.00 pagi barulah bersiap untuk check out.
Semoga percutian ini menggembirakan student yg terlibat. Dan segala kekurangan dari guru guru kaunseling harap dimaafkan.

No comments: